אסטרדיול

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אסטרדיול
    אולגה
    21/05/2014

שלום רב,
    אני בת 34, כרגע אני נמצאת בפרוטוקול ארון עם דקפפטיל 0.1 + גונל F 375 ליום כבר עשיתי 5 זריקות ועברתי למונוגון 5 אמפולות, נכון להיום הזרקתי כבר 10 פעמים. הבוקר עשיתי דם ואולטרסאונד בשחלה ימין יש זקיקים 21,16,12,10,10,10,10 בשמאול 16,14,11 רירית 9.8. האסדרדיאול 5161 ופרוגסטרון 2.5. בפעם הקודמת התגובה שחלתית הייתה נמוכה מאוד שאבו לי רק 3 ביציות לכן הרופא הגדיל לי את המינונים ושינה לי את הפרוטוקול. ולפני חמש שנים כשה עשיתי את הטיפול IVF שבעזרתו כבר ילדתי, הייה לי גירוי יתר נוראי ביותר עם כאבי תופת וכל התופעות לוואי שבעולם. השאלה לי אליך בבקשה: האם במקרה שלי כרגע הערך של E2 לא גבוה? מתי רואים שיש חשד לגירוי יתר ואיך רואים ?. אני מאוד מאוד מפחדת המינונים של הזריקות גדולים. התחילו לי מאתמול הפרשאות צמיגיות האם זה תגובה מהורמונים?
    בתודה רבה רבה על תשובתך. וסליחה על סיפור הארוך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אסטרדיול

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אסטרדיול - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    21/05/2014

דפוס התגובה שלך הן מבחינת מספר הזקיקים והן מבחינת רמת ההורמונים אינו משקף בשלב זה סכנה לגירוי יתר שחלתי חמור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו