מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה לפני טיפול ivfלי22/05/2014
היי, שאלה לפני תחילת טיפול הפריה, אחרי הפלה שבוע 19 לפני 5 חודשים, רקע של אנדומטריוזיס שנוקה בניתוח, היסטרוסקופיה להפרדת הידבקויות לפני חודש וחצי, 21 יום פרוגילוטון שלאחר שבוע מהכדור האחרון קבלת ווסת, ביום השני של הווסת תחילת טיפול אולטרסאונד רירית עובי 4, זקיקים קטנים. הוחלט להתחיל טיפול והזרקתי מנופור ביום השני של הווסת, הווסת יש לציין ביום הראשון הייתה רגילה ביום השני התחילה להחלש וביום השלישי ממש הפרשות מעטות מאוד. האם זה תקין? האם צריך לשקול הפסקת טיפול ולבדוק שאין הידבקויות שוב? אשמח לעצתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה לפני טיפול ivf - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/05/2014יש לבחון את תגובת רירית הרחם בהמשך הטיפול,לטעמי יש להמשיך בטיפול ולבחון את כל השאלות של התגובה השחלתית ושח רירית הרחם במהלך הטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה! שבת שלום
לי23/05/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמש לשאלה הקודמת
לי27/05/2014אני נמצאת ביום השביעי לטיפול אחרי 6 זריקות מנופור 300 ו2 זריקות צטרוטייד, יש 6 זקיקים: 19,17,14,13,10,10. רירית 7.בנוסף, יש ציסטה עכורה (אנדומטריומה) 25 ממ,מזכירה שאני אחרי ניתוח אנדומטריוזיס והוצאת אנדומטריומה 5סמ, השאלה האם זה עלול לפגוע בטיפול? בנוסף, האם ניתן להבין מהתקדמות הטיפול האם יש עדיין הידבקויות (זה בהמשך להתייעצות הקודמת)? תודה רבה רבה, לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה הקודמת
לי27/05/2014אשמח להתייעצות נוספת, אני נמצאת ביום השביעי לטיפול אחרי 6 זריקות מנופור 300 ו2 זריקות צטרוטייד, יש 6 זקיקים: 19,17,14,13,10,10. רירית 7.בנוסף, יש ציסטה עכורה (אנדומטריומה) 25 ממ,מזכירה שאני אחרי ניתוח אנדומטריוזיס והוצאת אנדומטריומה 5סמ, השאלה האם זה עלול לפגוע בטיפול? בנוסף, האם ניתן להבין מהתקדמות הטיפול האם יש עדיין הידבקויות (זה בהמשך להתייעצות הקודמת)? תודה רבה רבה, לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך לשאלה הקודמת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/05/2014בשלב זה התגובה נראית תקינה וגם מאפייני הרירית בתחום התקין,התוצאות בטיפולי הפריה גם כאשר מדובר באנדומטריוזיס הן טובות למדי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי שאיבה
שירלי01/06/2014בוקר טוב, אני אחרי שאיבה, שאבו 5, הופרו 4, מחר החזרה...השאלה שלי כיוון שאני ממש בלחץ מנושא ההידבקויות שהעליתי בשאלות קודמות, האם נכון יהיה לעשות את ההחזרה? או לבצע בדיקת היסטרוסקופיה לפני ולהקפיא את העוברים עד אז? אני ממש חוששת לפספס סיבוב אם יש הידבקויות שאני לא יכולה לדעת עליהן. מתנצלת שאני חוזרת על השאלה הזאת אבל זה באמת מחשש אמיתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אחרי שאיבה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/06/2014האפשרות שהידבקויות חזרו תמיד קיימת ,יחד אם זאת אם הרופא סבור שהתפתחות רירית הרחם היתה תקינה והסבירות שישנן הידבקויות ברחם קטנה ביותר ,ומצד שני רירית הרחם התעבתה יפה ,הייתי שוקל לבצע את ההליך ההחזרה במחזור הטרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לאחר החזרה
אנונימית 112203/06/2014שלום פרופסורים, אתמול עברתי החזרה של עובר אחד, שמונה תאים, קיבלתי תמיכה של אנדומטרין פעמיים ביום (4 טבליות סה"כ). לפני תחילת הטיפול הרופא אמר שאקבל גם פרוגינובה לאחר ההחזרה, כי היה חשש להתפתחות הרירית. היום שוחחתי עם הרופא לשאול האם לקחת את הפרוגינובה וציין כי אפשרי לקחת למרות שהרירית התפתחה יפה ולא נראה שיש בעיה. סוכם לבסוף שאקח 2 כדורים של פרוגינובה ביום. שחכתי לשאול את הרופא בשיחה האם מסוכן לי לקחת פרוגינובה כשהרירית בעצם בסדר? האם זה יכול לפגוע בטיפול? אודה להתייחסותכם כדי שאוכל לעבור את החג בשקט :)
שאלה לאחר החזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/06/2014לא יכול להזיק רק להועיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לי
טל01/06/2014היי לי, האם יש לך ידע או אינטואיציה לגבי הסיבה האפשרית להפלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לטל
לי01/06/2014היי טל, בבית חולים אמרו שהייתה אי ספיקה צווארית, הייתה לי ירידת מים מוקדמת :(
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)