פרימולוט

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• פרימולוט
    מודאגת
    25/05/2014

עברתי גרידה לפני כ9 חודשים לפני הגרידה לא הייתה לי בעיה להיכנס להריון , מאז מנסה בפברואר עברתי הסטרוסקופיה ניתוחית עקב הדבקויות עדינות מאוד, מאז עדיין לא הצלחנו ובגלל שיש לי שלב לוטאלי קצר אני לוקחת אוטרגוסטאן 100מ"ג נירות פעמיים ביום בוקר וערב , חודש שעבר לא היו דימומים עד ליום ה 13 ואז עשיתי בדיקת ראיתי שאין הריון והפסקתי נירות וקיבלתי מחזור.
    החודש הכתמה דמית קלה מעט ורודה ומעט חומה התחילה ביום ה 8 פעם פעמיים ביום למרות הנירות, עשיתי בדיקה ראיתי שאין הריון הפסקתי נירות וקיבלתי מחזור. הרופא אמר לי לקחת פרימולוט מהיום ה 13 למחזור במשך שבועיים...

מה מטרת הטיפול? הבנתי שבחודש הזה שאני לוקחת טיפול אסור להיכנס להריון האם בחודש הבא אחרי שאקבל מחזור מיד עם הפסקת הכדורים ניתן לנסות להרות? האם זה יעלה את הסיכוי להריון??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרימולוט

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרימולוט - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    25/05/2014

נסי להרות מהמחזור הבא,וקחי נרות פרוגסטרון לאחר ההזרעות למשך שבועיים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דוקטור אבל מה המטרה בלקחת פרימולט ל

מודאגת
    25/05/2014

למשך חודש אחד?
    ושאלה נוספת - האם יכול לשבש את הביוץ החודש הבא?

אנא ענה לי על 2 השאלות מאוד חשוב לי ...

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דוקטור אבל מה המטרה בלקחת פרימולט ל - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    25/05/2014

מטרת הפרימולוט היתה לאזן את התנליך ההורמונלי,אינו יכול שלבש את הביוץ בחודש העוקב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו