מחזורים ארוכים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מחזורים ארוכים
    אנונימית
    25/05/2014

שלום,

אני בת 28 בריאה. הפסקתי גלולות בחודש אוקטובר האחרון ומאז המחזור שלי לא סדיר ונע בין 30-36 ימים, כאשר המחזור האחרון היה ארוך מאד (49 ימים!!). תאריך וסת אחרון 18.4.14 ומאז לא קיבלתי מחזור (כבר 37 יום). החודש החלטנו לנסות להיכנס להריון (עד כה מרגע הפסקת הגלולות השתמשנו בקונדומים), על כן ניגשתי היום לרופאת נשים לבירור. באולטרסאונד וגינלי נאמר לי שעובי רירת הרחם 4 מ"מ ויש לי זקיק של 15 מ"מ שיתכן ועומד בפני ביוץ. יש לי מס' שאלות:

1. האם ניתן לבצע בדיקות דם לפרופיל הורמונלי שלא ביום 3-4 למחזור (שכן אני כנראה לא אקבל מחזור בזמן הקרוב ואני מעוניינת בביצוע הבדיקה בהקדם)?

2. מה סיכויי ההתעברות במחזורים כל כך ארוכים ומה עוד ניתן לעשות על מנת לשפר את סיכויי ההתעברות, אני מאד מעוניינת להכנס להריון בהקדם האפשרי.

אודה על תגובתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחזורים ארוכים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחזורים ארוכים - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    25/05/2014

יש להמשיך במעקב ,גפ בצחזורים ארוכים ניתן להרות,כנראה שהביוץ שלך יתרחש בטווח של עוד כמה ימים ועד אז גם הרירית תתעבה,ביצוע פרופיל הורמונלי חייב להעשות ביום 3-5 למחזור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו