שואלת שוב - לא קיבלתי תשובה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שואלת שוב - לא קיבלתי תשובה
    מודאגת
    29/05/2014

לפני כתשעה חודשים עברתי גרידה בפברואר עברתי הסטרוסקופיה ניתוחית להרגת ההדבקויות הרירית שלי עדיין לא סדירה החודש אני צריכה לקחת פרימילוט נור החל מיום 13 למחזור היום אני ביום 8 למחזור - אני מספרת את כל הרקע הנ"ל לפני השאלה שלי שהיא -עשיתי פעולה כימית בשיער היום שלפתיחת תלתלים שזה סוג של החלקה האם הפעולה הכימית שאגב יש לה ריח חריף מאוד אחרי הפעולה שוטפים את השיער עם הרבה מים אבל אסור לחפוף יומיים כי החומר פעיל על השיער. יכולה בדרך כלשהיא לפגוע בביוץ החודש או ברירית. ??האם זה מותר אם אני לוקחת החודש פרימילוט נור??

בגלל הפרימולוט נור אנחנו מחכים לביוץ של חודש הבא האם יכול להיות שלהחלקה בשיער תהיה השפעה גם על הביוץ או על איכותו בחודש הבא?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שואלת שוב - לא קיבלתי תשובה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    29/05/2014

אין כל השפעה של החלקת השיער על הביוץ,ולא על רירית הרחם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דר' בבקשה - גם אם החומר מכיל אמוניה

מודאגת
    29/05/2014

או גופרית ונגע בקרקפת? והאם מותר לנסות להיכנס להריון חודש אחרי ההחלקה בגלל החומרים הכימיים?
    אנא תשובתך לכל הנ"ל
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דר' בבקשה - גם אם החומר מכיל אמוניה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    29/05/2014

חודש אחרי הטיפול אין בעיה לבצע טיפול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו