בשבוע שתיים עשרה אני אוכלת בכמויות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בשבוע שתיים עשרה אני אוכלת בכמויות
    נטע לי
    30/05/2014

פלפל חריף מהשבוע 5 ברמות מטורפות עד כדי כך שאני נוסעת להתארח ויודעת שאין שם פלפל ירוק חריף אני לוקחת איתי זה רק בהריון האם הפלפל יכול לעשות נזק לעןבר???????????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בשבוע שתיים עשרה אני אוכלת בכמויות - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    30/05/2014

אין כל בעיה עם מזון חריף בהריון ,בתנאי שאינו גורם לבחילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי נטע

טל
    30/05/2014

היי נטע, ברור שמותר לאכול מה שבא לך וכמה שבא לך אבל אני במצבך הייתי דוחה סיפוקים.. ממליצה לך לדמור על תזונה בריאה ולא להפריז בשום דבר שבטח לא כזה בריא. ידוע שחריף לא מומלץ בגלל צרבות אך אני לא סובלת מצרבות מחריף אך נמנעת ולו רק בגלל שזה לא בריא ולא מזין ולא יודעת מה גורם לעובר שלי, אולי זה עושה לו לא נעים.. בטח לא לקיבה שלך. זה לא ענין רפואי כי לגבי אוכל הרופאים פה תמיד אומרים שמותר כמעט הכל אבלאת צריכה לנסות להתאפק עוד כמה חודשים ולא יקרה כלום.. לא בקטע שיפוטי אלא למענך ולמען העובר שלך דמעדיף תזונה בריאה לבריאותו. כל דבר שאת מכניסה אליו תוך דקות אחדות הוא כבר טועם אותו ולא נראה לי שעשו איזה מחקר אם עובר טועם חריף ומה הוא מרגיש.. אז בכל מקרה מעודדת אותך להחליף במשהו טעים אחר מאשר פלפלים חריפים וכל מיני שימורים למינהם.. אני גם במצבך ואני באורף לסוכרים למשל משתגעת לאכול מתוק והרבה אך יודעת שזה לא מזין ולא בריא פרט לכך שמזיק אז נמנעת לאכול מעבר לכמות נורמלית שאפשר. בהצלחה והמשך הריון קל ובריא..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו