מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דימום שבוע 7אור31/05/2014
שלום,
בת 42, היום אני בשבוע 7 אחרי טיפול ivf מספר 8!!!
לפני שבוע ראיתי דופק ראשון ולפני 4 ימים ראיתי שוב דופק
היום התעוררתי בתוך שלולית של דם עם התכווצויות חזקות ברחם היו כמה רגעים שראיתי שחור והרגשתי שאני מתעלפת.
הלכתי למיון והייתי בטוחה שזהו אין הריון, להפתעתי בבדיקת אולטראסאונד ראו שק הריון ועובר ולאחר מאמץ הרופא ראה והראה לי את הדופק, כמו כן הוא בדק את צוואר הרחם ואמר שהוא סגור.
יש לי עדיין קצת כאבים ודימום שהרופא טוען שאלה שאריות מהדימום שהיה.
מה הסיבה לדימום? האם אני יכולה להיות רגועה ? זה הריון שני שלי לפני 9 חודשיים היה לי הריון תאומים שנגמר בשבוע 8 ללא דופק.
האם יכול להיות שהדימום נובע מהחרדה שלי לגבי ההריון?
אני מלאת חששות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דימום שבוע 7 - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/05/2014בשלב זה הייתי ממליץ על טיפול תמיכתי מסיבי בזריקות פרוגסטרון ומתן אסטרופם ועוקב אחרי התפתחות ההריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, אני לוקחת פעמיים ביום קרינון
אור31/05/2014האם זה לא מספיק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה, אני לוקחת פעמיים ביום קרינון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/05/2014הייתי ממליץ לקחת גם זריקת גסטון יומית ולפחות 4 מ"ג של אסטרופם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעובר ללא דופק
אור03/06/2014פרופ' אשכנזי
הזרקתי גסטון ע"פ המלצתך
ביום ראשון עשיתי שוב אולטראסאונד והיה דופק תקין ועובר בגודל 5 מ"מ .
היום עשיתי שוב אולטראסאונד עובר בגודל 7 מ"מ אך לא נצפה דופק.
איך יכול להיות שהעובר גדל בכל זאת אבל אין דופק פתאום?
מה הסיכוי שזה יקרה בפעם השלישית?
האם ההפלות קשורות אך ורק לגיל שלי או שאני צריכה לבדוק עוד אפשרוית?
אז למה אני כן נכנסת להריון ? תוך שנה וחצי שתי הריונות בגילי זה הישג לא? הבעיה שההריונות לא מחזיקים
להתייאש?להמשיך הפריות או שאין טעם?
מה אתה ממליץ?
תודה רבה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עובר ללא דופק - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/06/2014הנושא מורכב והרקע להפלות יכול לנבוע ממספר סיבוות שהמרכזית הינה פגם גנטי בעובר הנובע מגיל האישה,יחד עם זאת יש לשלול סיבות אחרות,ולהציע את הטיפול הייעודי בהתאם.
אין מקום ליאוש,ובהחלט המקרה שלך עם סיכוי טוב לצוצאה חיובית ורצויה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)