מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התייעצותמודאגת01/06/2014
עקב דימומים והכתמות שמגיעים כשבוע אחרי הביוץ ורירית קצת לא סדירה (עברתי הסטרוסקופיה ניתוחית להפרדת הידבקויות קלות בפברואר)הרופא אמר שהחודש החל מיום 13 למחזור אתחיל לקחת כדורי פרימילוט אחד בבוקר ואחד בערב למשך 15 יום בתקווה שזה יפתור את הבעיה, את הכדורים אני אמורה להתחיל מחר והביוץ שלי -או שהיה אתמול או היום או מחר...(לפי הפרשות ובדיקות ביוץ ) אני לא יודעת בהכרח מדוייק על היום אבל בטווח של מאתמול ועד מחר יהיה הביוץ, וכפי שרשמתי ,את הכדורים אני אמורה להתחיל מחר.
החודש בגלל הכדורים נאמר לנו לשמור לא להרות ונוכל לנסות שוב רק חודש הבא, החשש שלי ,היות ומעולם לא נטלתי כדורים אלה ואני מבינה שאלו הורמונים חזקים, האם זה יכול לשבש משהו בביוץ של החודש הבא? האם אכן מותר לנסות להרות חודש הבא? במחזור שיגיע מיד אחרי הכדורים הכוונה...
האם זה יכול להשפיע לרעה על הרירית של החודש הקרוב מיד כשאסיים עם הכדורים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני מדגישה כי הווסתות שלי עד כה סדי
מודאגת01/06/2014סדירות ואני מבייצת כמו שעון ואני לא מקבלת את הפרמילוט נור בגלל אי סדירות אלא בגלל מעט דימומים והכתמות שמגיעים כשבוע אחרי ביוץ והרופא כנראה רוצה לסדר את העיניין הזה עם מתן חודש אחד של פרמילוט . לכן אני רוצה לדעת אם זה יכול לשבש את המחזור שיגיע אחרי זה ואת הביוץ או הרירית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אני מדגישה כי הווסתות שלי עד כה סדי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/06/2014הרופא שלך חושד שהסיבה לדימומים הינה האפשרות של אי ספיקה של הגוףיף הצהוב ולכן הוא מנסה לתמוך ברירית עם תכשיר פרוגסטטיבי,הדבר לא יפגע וישבש את המחזור הבא שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת הבהרה - אבל אם זה מה שהרופא חש
מודאגת01/06/2014חושד אז מה יכול לעזור טיפול בפרמילוט בחודש בו אסור להרות בגלל הטיפול? זה יכול לעזור לחודשים הבאים? הרירית או הביוץ בחודש הבא לא יפגעו מהשימוש בהורמונים כיוון שיש לי ביוץ מאוד סדיר בדרך כלל...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלת הבהרה - אבל אם זה מה שהרופא חש - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/06/2014במידה ויתברר שאכן הדימום פסק,עומדים לרשותו של הרופא אופציות טיפוליות שבהן ניתן להרו\ת ללא כל בעיה.
עלייך לברר עם הרופא מדוע לא ישם זאת כבר החודש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכיוון שאמר שהתרופה אסורה בהריון ולכ
מודאגת01/06/2014ולכן אסור לנסות להרות איתה...
זה לא ישבש את הרירית והביוץ חודש הבא? אני יכולה להיות שקטה? כי אני ממש לא רוצה שהורמונים שאתחיל לקחת ישבשו לי את הסדירות שקיימת כרגע שהכל מתקתק ומחזור וביוץ מגיעים בזמן....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כיוון שאמר שהתרופה אסורה בהריון ולכ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/06/2014ניתן היה ליטול תכשיר פרוגסטרון המותר בהריון שהיה ממלא את אותה הפונקציה,אין כל בעיה לנסות להרות בחודש העוקב לללא כל חשש
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)