התייעצות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• התייעצות
    מודאגת
    01/06/2014

עקב דימומים והכתמות שמגיעים כשבוע אחרי הביוץ ורירית קצת לא סדירה (עברתי הסטרוסקופיה ניתוחית להפרדת הידבקויות קלות בפברואר)הרופא אמר שהחודש החל מיום 13 למחזור אתחיל לקחת כדורי פרימילוט אחד בבוקר ואחד בערב למשך 15 יום בתקווה שזה יפתור את הבעיה, את הכדורים אני אמורה להתחיל מחר והביוץ שלי -או שהיה אתמול או היום או מחר...(לפי הפרשות ובדיקות ביוץ ) אני לא יודעת בהכרח מדוייק על היום אבל בטווח של מאתמול ועד מחר יהיה הביוץ, וכפי שרשמתי ,את הכדורים אני אמורה להתחיל מחר.

החודש בגלל הכדורים נאמר לנו לשמור לא להרות ונוכל לנסות שוב רק חודש הבא, החשש שלי ,היות ומעולם לא נטלתי כדורים אלה ואני מבינה שאלו הורמונים חזקים, האם זה יכול לשבש משהו בביוץ של החודש הבא? האם אכן מותר לנסות להרות חודש הבא? במחזור שיגיע מיד אחרי הכדורים הכוונה...
    האם זה יכול להשפיע לרעה על הרירית של החודש הקרוב מיד כשאסיים עם הכדורים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני מדגישה כי הווסתות שלי עד כה סדי

מודאגת
    01/06/2014

סדירות ואני מבייצת כמו שעון ואני לא מקבלת את הפרמילוט נור בגלל אי סדירות אלא בגלל מעט דימומים והכתמות שמגיעים כשבוע אחרי ביוץ והרופא כנראה רוצה לסדר את העיניין הזה עם מתן חודש אחד של פרמילוט . לכן אני רוצה לדעת אם זה יכול לשבש את המחזור שיגיע אחרי זה ואת הביוץ או הרירית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מדגישה כי הווסתות שלי עד כה סדי - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    01/06/2014

הרופא שלך חושד שהסיבה לדימומים הינה האפשרות של אי ספיקה של הגוףיף הצהוב ולכן הוא מנסה לתמוך ברירית עם תכשיר פרוגסטטיבי,הדבר לא יפגע וישבש את המחזור הבא שלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלת הבהרה - אבל אם זה מה שהרופא חש

מודאגת
    01/06/2014

חושד אז מה יכול לעזור טיפול בפרמילוט בחודש בו אסור להרות בגלל הטיפול? זה יכול לעזור לחודשים הבאים? הרירית או הביוץ בחודש הבא לא יפגעו מהשימוש בהורמונים כיוון שיש לי ביוץ מאוד סדיר בדרך כלל...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלת הבהרה - אבל אם זה מה שהרופא חש - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    01/06/2014

במידה ויתברר שאכן הדימום פסק,עומדים לרשותו של הרופא אופציות טיפוליות שבהן ניתן להרו\ת ללא כל בעיה.
    עלייך לברר עם הרופא מדוע לא ישם זאת כבר החודש?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כיוון שאמר שהתרופה אסורה בהריון ולכ

מודאגת
    01/06/2014

ולכן אסור לנסות להרות איתה...
    זה לא ישבש את הרירית והביוץ חודש הבא? אני יכולה להיות שקטה? כי אני ממש לא רוצה שהורמונים שאתחיל לקחת ישבשו לי את הסדירות שקיימת כרגע שהכל מתקתק ומחזור וביוץ מגיעים בזמן....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כיוון שאמר שהתרופה אסורה בהריון ולכ - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    02/06/2014

ניתן היה ליטול תכשיר פרוגסטרון המותר בהריון שהיה ממלא את אותה הפונקציה,אין כל בעיה לנסות להרות בחודש העוקב לללא כל חשש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו