חדשה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• חדשה
    יפעת
    03/06/2014

שלום,
    אני חדשה מקרה בעייתי מאוד יש לי אנדומטריוזיס עברתי ניתוח לפני שנה ומאז גם גילו לי זאבת המתבטאת בדלקות פרקים וAPLA אני בטיפולי פוריות עם מינימום הורמונים בגלל הזאבת שבוע שעבר עברתי החזרה רביעית של שני עוברים שהתחלקו לארבע. יש לי כאבים אדירים בצד שמאל כבר שבוע בערך גם באגן וגם בצד הבטן שאני לא יודעת למה לייחס אותם כי זה לא קרה לי עד עכשיו אחרי ההפריה (יש לי כאבים רבים כול הזמן אבל הכאב הזה בזמן הזה הוא פעם ראשונה ) האם זה בגלל שאני בהריון ?! (זה אני אדע רק ביום ראשון) או שזה חזרת האנדומטריוזיס ? אני מזריקה קלקסן ולוקחת פלקיניל ואספירין.
    תודה מראש,
    יפעת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חדשה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חדשה

יפעת
    03/06/2014

לוקחת גם אנדומטרין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חדשה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    03/06/2014

הכאב נובע להערכתי בגלל השאיבה והחזרה והתגובה לטיפול ,בכל מקרה אם הכאבים נמשכים כדאי לפנות לרופא לצורך ביקורת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו