שאלה דחופה לגבי מועד שאיבה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה לגבי מועד שאיבה
    ענבל
    05/06/2014

שלום רב,
    אני לקראת שאיבת ביציות. היום, יום 13 למחזור, הייתי בבדיקת דם ומעקב זקיקים אמור להתבצע היום בלילה אצל הרופא. נראה לי שאני כבר קרובה לשאיבה. יש לי 9 זקיקים שלפני יומיים היו סביב ה13-15 מ״מ. תוצאת אסטרדיול מהיום 9,860. ההורמונים האחרים נמוכים (בגלל צטרוטייד שהזרקתי בימים האחרונים).
    נראה לי שהשאיבה יכולה ליפול כבר על יום שבת, בהנחה שהזקיקים כבר גדלו לגודל המתאים. אני מודאגת מכך כיוון שאיני יודעת אם מבצעים שאיבות באסותא ראשלצ בשבת ובמיוחד כי רופא הפריון שלי הוא דתי.
    מה עושים במצב כזה? מתזמנים את השאיבה ליום ראשון באמצעות צטרוטייד ואוביטרל?
    האם מרגע שהזקיקים בגודל המתאים ובהנחה שמוכנים לשאיבה כבר בשבת, לא נגרם נזק לביציות אם ממתינים לשאיבה עד ליום ראשון?
    אני די לחוצה מזה. אודה לתשובת מי מהמומחים בהקדם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה לגבי מועד שאיבה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    06/06/2014

חזקה על הרופא שלך שיכוון את הטיפול באופן המקצועי והמרבי ולפי אמות הקשורות במאפייני הזקיקים שלך והתגובה ההורמונלית-ביחידות ההפריה של אסותא מבצעים שאיבות גם בשבתות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו