דימום תוך בטני לאחר שאיבה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• דימום תוך בטני לאחר שאיבה
    רונית
    08/06/2014

שלום,
    אני בת 30 ,נשואה, חוויתי 2 הריונות כימיים במהלך טיפולי הפריה חוץ גופית
    מזה שנתיים שאני שנמצאת בטיפולי ivf הכוללים 5 מחזורי שאיבה+החזרה של טבעיים ועוד 5 החזרות של מוקפאים. במהלך השאיבה השלישית שאבו לי 22 ביציות ולאחר שהתעוררתי מההרדמה התחלתי להרגיש כאבים בסרעפת, קושי לנשום, התעלפתי והקאתי. ההמוגלובין שלי ירד ל6 ונאלצו לתת לי 2 מנות דם והסבירו לי שחוויתי דימום תוך בטני. שלושה ימים לאחר מכן כשהרגשתי טוב יותר הרופא החליט להחזיר לי עובר אחד ויומיים אח״כ עוד אחד. הטיפול לא צלח ובשאיבה החמישית מצאתי את עצמי באותו מצב של דימום תוך בטני אבל לאחר שאיבה של רק 5 עוברים, החזירו 2 וללא מוקפאים.
    אנחנו נמצאים בתהליך עקב אי פריון בלתי מוסבר. הפעם ציינו בפני הרופאים שהמקרה של דימום לאחר שאיבה של 5 עוברים אינו שכיח בכלל.
    בכל שלב של החזרה של טבעיים/מוקפאים אומרים לי שהעוברים יפים וגדולים אך ההריון המיוחל לא מגיע.
    האם הדימום תוך בטני מעיאו מרמז על הסיבה שבגללה איננו מצליחים להקלט?
    האם יש סיכוי שזה יקרה לי שוב בטיפול הבא? אני נורא חוששת
    האם זה מסכן אותי בריאותית?

תודה מראש לתשובתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימום תוך בטני לאחר שאיבה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום תוך בטני לאחר שאיבה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    09/06/2014

אין קשר בין האירועים של הדמם לבין סיכוייך להרות,בכל מקרה רצוי לבצע תפקודי קרישה על מנת להיות בטוחים שאין בעיה אם הקרישה שלך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו