מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דימום תוך בטני לאחר שאיבהרונית08/06/2014
שלום,
אני בת 30 ,נשואה, חוויתי 2 הריונות כימיים במהלך טיפולי הפריה חוץ גופית
מזה שנתיים שאני שנמצאת בטיפולי ivf הכוללים 5 מחזורי שאיבה+החזרה של טבעיים ועוד 5 החזרות של מוקפאים. במהלך השאיבה השלישית שאבו לי 22 ביציות ולאחר שהתעוררתי מההרדמה התחלתי להרגיש כאבים בסרעפת, קושי לנשום, התעלפתי והקאתי. ההמוגלובין שלי ירד ל6 ונאלצו לתת לי 2 מנות דם והסבירו לי שחוויתי דימום תוך בטני. שלושה ימים לאחר מכן כשהרגשתי טוב יותר הרופא החליט להחזיר לי עובר אחד ויומיים אח״כ עוד אחד. הטיפול לא צלח ובשאיבה החמישית מצאתי את עצמי באותו מצב של דימום תוך בטני אבל לאחר שאיבה של רק 5 עוברים, החזירו 2 וללא מוקפאים.
אנחנו נמצאים בתהליך עקב אי פריון בלתי מוסבר. הפעם ציינו בפני הרופאים שהמקרה של דימום לאחר שאיבה של 5 עוברים אינו שכיח בכלל.
בכל שלב של החזרה של טבעיים/מוקפאים אומרים לי שהעוברים יפים וגדולים אך ההריון המיוחל לא מגיע.
האם הדימום תוך בטני מעיאו מרמז על הסיבה שבגללה איננו מצליחים להקלט?
האם יש סיכוי שזה יקרה לי שוב בטיפול הבא? אני נורא חוששת
האם זה מסכן אותי בריאותית?
תודה מראש לתשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דימום תוך בטני לאחר שאיבה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/06/2014אין קשר בין האירועים של הדמם לבין סיכוייך להרות,בכל מקרה רצוי לבצע תפקודי קרישה על מנת להיות בטוחים שאין בעיה אם הקרישה שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)