אוביטרל לאחר החזרה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אוביטרל לאחר החזרה
    חסוי
    11/06/2014

שלום,רציתי לדעת באיזה מצב נותנים אוביטרל לאחר החזרה והאם זה מומלץ או לא
    מכיוון שבמקום שבו אני מטופלת לא נהוג לתת אוביטרל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוביטרל לאחר החזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עד שיענו לך

נועה
    11/06/2014

אוביטרל זמן מה אחרי ההחזרה מצויין, הוא נותן לגוף חיזוק הורמונלי ותורם בעיקר במידה ויש קליטה. אני קיבלתי זרקה וחצי אוביטרל זמן מה אחרי ההחזרה, ב"ה נקלטו תאומים..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

חסוי
    11/06/2014

תודה נועה :)
    אז כנראה שבמקום שאני מטופלת פשוט החליטו לא לתת אוביטרל לאף אחת,אני מטופלת בציבורי,מנסה להבין את ההיגיון מאחורי זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מוזר גם הייתי בציבורי

נועה
    11/06/2014

היי, זה נשמע מוזר כי הייתי גם בציבורי באיכילוב ותמיד נתנו תמיכה של אוביטרל אפילו אחרי הזרעות, טופלתי באסותא בסוף ושם גם נתנו.. איפה את מטופלת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוביטרל לאחר החזרה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    12/06/2014

בין האפשרויות לתמיכה הינה גם האפשרות של מצן אוביטרל המגביר את פעילות הגופיפים הצהובים,מתן כזה עלול להגביר את הסיכויים לגירוי יתר שחלתי ולכן צריך להנתן בתנאים שהתגובה השחלתית היתה מידתית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו