E2 גבוה ורק זקיק אחד?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• E2 גבוה ורק זקיק אחד?
    דליה
    13/06/2014

הלכתי היום למעקב לקראת הזרעה לאחד שהזרקתי 5 ימים גונאל במינון 75. היום יום 8 למחזור. נצפה זקיק אחד בגודל 12, רירית 5. פרוגסטרון 0.76, וE2 של 1550. הרופא הנחה אותי להפסיק להזריק במשך יומיים ולהפסיק אסטרופם ולחזור ביום ראשון בציפייה שהזקיק יגדל ורמת ה-E2 תרד (או שלפחות לא תעלה). רציתי לשאול -
    1. האם יש עוד סיכוי להזרעה החודש?
    2. האם האסטרופם גודל לעליה ב-E2? נטלתי הבוקר לפני בדיקת הדם.
    3. האם תוך יומיים רמת ה-E2 יכולה לרדת לרמות המתאימות למרות שלקחתי כדור אחד של אסטרופם היום בבוקר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    E2 גבוה ורק זקיק אחד?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• E2 גבוה ורק זקיק אחד? - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    13/06/2014

לא ברור מדוע יש להזריק גונל ובו זמנית לקחת אסטרופם המעלה את רמות האסטרוגן שלך ומעוות את מאפייני התגובה השחלתית,לטעמי לא היה צריך להפסיק את הטיפול בגונל,ללא נטילת האסטרופם הערכים ירדו וישרפו תגובה ריאלית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז אם אני הפסקתי אסטרופם היום בבוקר

דליה
    13/06/2014

צפוי שעד יום ראשון הערכים של e2 יירדו? יש סיכוי שהם יעלו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז אם אני הפסקתי אסטרופם היום בבוקר - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    15/06/2014

אכן כך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו