מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שליליאני15/06/2014
שלום,
לאחר שלילי כואב...
רציתי להתייעץ ולהבין מה לא הצליח.
1. האם ייתכן שבגלל שמרחתי עזרקאין (גם בפנים- עם מרחיב) זה הרס את העוברים?
2. האם העובדה שקמתי אחרי ההחזרה פגעה בה?
3. האם זה שלקחתי אוטרוגוסטן לפני החזרה ולא אנדומטרין? אולי הפרוגסטרון היה גבוה מידי?
4. אולי מינון גבוה מידי של פרדניזון?
אני נוטלת 20 מ"ג (העלו לי מ-10 מ"ג) לאחר שתי הפלות בשבוע 5 + הומוזיגוטית ל-mthfr (הומוציסטאין תקין) + השימוטו (רמת נוגדנים מעל 1,000).
אני כבר ממש מיואשת!!! וחוששת שאולי יש לי רחם דו קרני ולא עלו על זה...
צירפתי תמונה של צילום רחם.
תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שלילי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/06/2014מתקבל הרושם שאף אחד מהממצאים שהעלית הינו רקע מובהק לאי כניסתך להריון-אגב נראה בצילום הרחם שמדובר יותר ברחם קשתי ולא דו קרני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה פרופסור- שאלה בבקשה
אני16/06/2014נעשתה לי היסטרוסקופיה (כאשר הבטא הייתה 8.9) ונמצא פוליפ ונאמר לי שיש לי רחם קשתי.
איך אפשר לוודא את זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה פרופסור- שאלה בבקשה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/06/2014ההיסטרוסקופיה המדגימה בצורה מובהקת את מבנה הרחם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור יקר... התכוונת לאינו מובהק?
אני16/06/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פרופסור יקר... התכוונת לאינו מובהק? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/06/2014אכן כך התכוונתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור יקר, האם התכוונת שאין או
אני17/06/2014שיש משהו מובהק ממה שציינתי?
רק עוד שאלה חשובה בבקשה- נא לענות גם על זה:
נעשתה לי היסטרוסקופיה (כאשר הבטא הייתה 8.9) ונמצא פוליפ ונאמר לי שיש לי רחם קשתי.
איך אפשר לוודא את זה? האם זה בסדר שהבטא הייתה בערך הזה? ראו בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פרופסור יקר, האם התכוונת שאין או - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/06/2014לא נראה לי שיש עם זה בעיה בשלב שבוצעה ההיסטרוסקופיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אבל האם התכוונת שיש
חסויה18/06/2014או שאין סיבה מובהקת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה אבל האם התכוונת שיש - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/06/2014שאין סיבה מובהקת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)