בטא 55 ומחזור

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בטא 55 ומחזור
    baby1982
    17/06/2014

היי לכולן,

לפני שנה עברתי הפלה בשבוע 7 (לפני דופק) ומאז אנחנו גם מנסים טבעי וגם עושים הזרעות. החודש ניסינו טבעי.
    קיבלתי מחזור יומיים לפני המועד שהיה אמור להגיע והוא הגיע בדמות הפרשה חומה מאוד דלילה (מגן תחתון הספיק).
    יום למחרת עשיתי בטא בשביל לבדוק האם הכול תקין בשביל להתחיל טיפול הורמונלי לקראת הזרעה החודש והופתעתי לגלות בטא 55.
    הרופא התקשר לברך במזל טוב והתגובה שלי הייתה "אבל אני במחזור" . המחזור/דימום/מה שזה לא יהיה התחיל להתגבר וכרגע יש לי דימום בצבע חום כהה. אומנם לא כבד ברמה שהוא נוזל לתחבושת אבל בניגוב יש לא מעט...

הוא אמר לי לעשות בעוד יומיים בטא נוספת.
    לא מספיק עברתי הפלה לפני שנה ואני גם ככה בסרט שלם מאז אני לא מאמינה שהריון אצלי שוב מתחיל בצורה הזויה.
    האם יש סיכוי לסוף טוב? :-(

שמעתי על מקרים שהריונות התחילו בדימום.. אבל האם הדימום הרגיש כמו מחזור?!? בתודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בטא 55 ומחזור

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בטא 55 ומחזור - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    17/06/2014

בהחלט מה שיקבע הינה בדיקת הביטה החוזרת,בהחלט ישנם מצבים שלמרות הדימום ההריון התפתח בסיכומו של דבר באופן תקין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היום בטא 158- אחרי יומיים מהראשונה

בייבי
    18/06/2014

האם תקין ? תודה רבה מראש!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ובנוסף לכך האם יש המלצה לתמיכה

בייבי
    18/06/2014

כולשהיא כתוצאה מהדימום שהיה? כרגע יש רק מעט הפרשות חומות בניגוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ובנוסף לכך האם יש המלצה לתמיכה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    18/06/2014

בהחלט כדאי לתת טיפול הורמונלי תמיכתי אופטימלי עד לזיהוי דופק עוברי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היום בטא 158- אחרי יומיים מהראשונה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    18/06/2014

תקין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בטא

מיטל
    17/06/2014

אצלי היו דימומים חודש וחצי וכן היה היריון רק תשמרי ותנוחי אל תתאמצי זה קורה לפעמים בהתחלה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו