שאריות לאחר ציטוטק

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאריות לאחר ציטוטק
    Sl
    17/06/2014

שלום פרופסור. לפני כ-3 שבועות עברתי הפלה בציטוטק. העובר הפסיק להתפתח בשבוע 8+. קיבלתי שלוש מנות של 4 כדורים ועוד מנה אחת לפני השחרור של 2 כדורים. באולטרסאונד שעשו לי לפני השחרור נצפתה רירית של 23 מ״מ אך שחררו אותי הביתה בכל מקרה. היום עשיתי אולטרסאונד אצל הרופא נשים שלי והאחריות עדיין נשארה 22.5 מ״מ. האם יש סיכוי שזה יצא באופן טבעי? האם דחוף לפנות למיון ולעשות גרידה? האם אני יכולה לעשות את הגרידה שבוע הבא או שזה יכול להוות סיכון? תודה רבה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאריות לאחר ציטוטק

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאריות לאחר ציטוטק - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    18/06/2014

הייתי מבצע בדיקת ביטה ,ואם הביטה גבוה ואינו מראה סימנים של התאפסות הייתי שוקל התערבות להרחקת שאריות החומר ההריוני ברחם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאריות לאחר ציטוטק

Sl
    18/06/2014

תודה רבה פרופסור. עוד שאלה קטנה, האם השארית יכולה לגרום לזיהום או כל סיבוך אחר? תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו