טיפולי פוריות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• טיפולי פוריות
    mirav
    18/06/2014

לפורום שלום,

אני בת 41.3 , הווסת שלי הפסיקה להגיע לפני כ- 6 חודשים (עד אז היתה סדירה והגיעה כל 27 יום , כ-5 חודשים לפני הפסקת הווסת -היתה מגיעה כל 50 יום וכל 25 יום לסירוגין)ואז
    רופאת הנשים שלחה אותי לבדיקת דגם שתוצאותיה:
    ESTRADIOL (E-2) 601
    TSH 2.68
    T3- FREE 4.6
    T4-FREE 12.0
    LH-21.40
    FSH -21.20
    PROLACTIN-153.9

וכשהגיעו התוצאות הפנתה לסונר אגן קטן שתוצאותיו:רחם: אורך:34 מ"מ עובי: 28 מ"מ רוחב: 42: מ"מ
    רחם קדמי עובי רירית הרחם: 10 מ"מ הערות: סדירה.
    שחלות: ימנית: 32 מ"מ x 22 מ"מ עם זקיק בקוטר 17 מ"מ, שמאלית: 27 מ"מx 25 מ"מ תקין
    אין נוזל בדוגלס.

לאור הסונר החליטה להתחיל טיפול הורמונלי: T.PROVERA 5 MG למשך 5 ימים * 3 ביום ואז הפסקה למשך 5 ימים,שירד דימום,ולאחר מכן להתחיל T.PROGYLUTON
    פעם ביום למשך 21 יום והפסקה לשבוע –שירד דימום ,כך למשך 3 חודשים.
    היום אני כ-6 חודשים עם הטיפול ההורמנלי הזה , שאלתי לגבי כניסה להיריון -אני בזוגיות ומעוניינת להביא ילד, האם זה אפשרי במצבי ? ומה ניתן לעשות?
    אודה לתשובתיכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפולי פוריות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפולי פוריות - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    18/06/2014

הטיפול שקיבלת מצויין ובמידה רבה הסדיר את המחזור שלך,יחד עם זאת הבדיקות ההורמונליות שלך מרמזות על רזרבה שחלתית נמוכה,הייתי ממליץ להשלים את הבדיקות בביצוע בדיקה ל-AMH העשויה לשקף באופן מדויק יותר את סיכוייך ואז עם התשובה לפנות לרופא לבקשר לטיפול האפשרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה

mirav
    18/06/2014

באיזה בדיקה מדובר? האם על פי הבדיקה אפשר לבדוק את סיכויי הכניסה להריון באופן טבעי ובמידה ואי אפשר האם במצבי אפשר לטפל בתרומת ביצית /הפרייה חוץ גופית?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עד שיענו לך AMH

קרן
    19/06/2014

בדיקת AMH היא בדיקת דם פשוטה אך פרטית, וללא הפניה, היא מראה את רמת כמות הביציות האם נמוכה או טובה. אני עשיתי אותה בת השומר, התוצאה לא מיידית אך תתקשרי אליהם לשאול שעות ומועדים לביצוע הבדיקה. היא עלתה לי כ 400 שקלים אך התוצאות עזרו לי להבין שיש כמות גבוהה של ביציות, אצלי כנראה היתה בעיה באיכות הביציות ולכן בעזרת טיפול הורמונלי עם מעקב בהפריה הצלחתי לייצר ביציות איכותיות ובשלות ונקלטתי להריון. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    19/06/2014

בדיקה זו מבטאת את הרזרבה השחלתית בצורה הטובה ביותר,ואם גם היא נמוכה הרי שהטיפול בתרומת ביציות הינו הרילוונטי ביותר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו