איקקלומין

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• איקקלומין
    ד
    18/06/2014

שלום רב, אני פוליציסטית (לא בדרגה גבוהה), מקבלת מחזור כל חודש וכנראה שיש ביוצים.. לא מצליחה להרות כבר חצי שנה. האם איקקלומין יכול לעזור במצב כזה? האם בכלל יש טעם באיקקלומין כאשר לא עושים הזרעה? הבנתי שהתרופה משנה את ריר צוואר הרחם ופוגעת בזרעים... כמו כן, הרירית שלי לא עבה במיוחד. האם תכשיר אסטרוגני ימנע בודאות את השפעת הכדור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איקקלומין

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איקקלומין - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    19/06/2014

בהחלט הטיפול הראשוני להשריית ביוץ אצל נשים עם שחלות פוליציסטיות הינו טיפול באיקכלומין,יחד עם זאת תידרש הערכה מקצועית לגבי מאפייני התגובה והמשך הטיפול הרצוי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

ד
    19/06/2014

ואם בודאות מתקיים ביוץ כל חודש (מחזורים סדירים 30 יום ונבדק כי יש ביוצים), האם בכל זאת איקקלומין יכול לעזור לי להרות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו