האם יתכן בלבול בעוברים?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• האם יתכן בלבול בעוברים?
    עדי
    22/06/2014

לום רב,
    בסבב הטיפולים האחרון שלי, נשאבו 23 ביציות. בגלל החשש לפתח גירוי יתר, קיבלתי קרבותרים והעוברים הוחזרו ביום החמישי, אחרי בדיקת דם לוודא שהכל בסדר. במעמד ההחזרה נאמר לי שיש בלצטוסיסט אחד ושתי מורולות והוחלט להחזיר שני עוברים. שבתי הביתה מאוכזבת מכמות העוברים שנותרו וציפיתי להריון המיוחל. ההריון לא נקלט ובפגישה עם הרופא לפתע ציין בפני שיש לי ארבעה קפואים. לא הבנתי מהיכן צצו, אך בד בבד עם הבעת התמיהה, שמחתי על המתנה שקיבלתי והתחלתי בהכנת הגוף להחזרה. אך… בעלי העלה שאלות רבות בעניין ואני תוהה האם יתכן בלבול ואלו אינם העוברים שלי? מדוע נאמר לנו מפורשות שיש רק שלושה עוברים ולפתע צצו עוד שלושה?? אני חייבת לציין שאני מטופלת אצל פרופ' מקסים ואני מרוצה מאוד ממנו ומאסותא ברמת החייל!! אודה על תשובה מהירה. ערב מקסים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם יתכן בלבול בעוברים?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם יתכן בלבול בעוברים? - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    24/06/2014

במרוץ להקפאת עוברים ניתן להקפיאם בימים 1-6 להתפתחותם,כך שיתכן שחלר מהעוברים הוקפאו בשלב מוקדם יותר וחלק גודלו לבלסטוציסטים.
    בכל מקרה הסיכוי לטעות הוא אפסי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו