התייעצות אמיתית להמשך הדרך- הפריה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• התייעצות אמיתית להמשך הדרך- הפריה
    היי
    23/06/2014

בת 27 נשואים כמעט שלוש שנים, אחרי צילום רחם שבו התגלתה חסימה בחצוצרה אחת, היה כשל השרשה באותו חודש ן עברתי 2 הזרעות עם הורמונים וטיפול עם איקקלומין..שנכשלו. עברתי להפריות . הפריה ראשונה נשאבו 7 והופרו 6, עוברים ביום השלישי מצויינים, 8 תאים וללא שברים- הוחזר אחד ונכשל. סבב שני מוקפאים ששרדו יפה הפשרה ונכשל. סבב שלישי- הפריה שניה הפעם עם מינון גבוה של מונופור( לעומת גונל) 5 ביציות והשאר זקיקים קטנים הופרו 4 ושוב עוברים מצויינים, הפעם הוחזרו שניים - נכשל( נשארו 2 מוקפאים יפים). הרירית מצויינת והיסטוסקרפיה תקינה. אני מבינה שהתגובה להורמונים שלי נמוכה לגילי, אבל הביציות איכותיות, זרע מצויין ויש עוברים מצויינים.. מה ההמלצה להמשך??... מעוניינת בתגובה אמיתית לגביי הסיכויים שלי מבלי להתחשב ברגשותיי. מה הלאה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התייעצות אמיתית להמשך הדרך- הפריה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    24/06/2014

השאלה היא לגבי החסימה החצוצרתית-אם מדובר בחסימה פרוקסימלית(במעבר מהרחם לחצוצרה) אין בעיה ,אם מדובר בחסימה דיסטלית(בקצה המרוחק של החצוצרה) ,יתכן וקיים הידרוסלפינגס(נוזל בחצוצרה) -גורם העלול להפריע להשתרשות למרות כל הנתונים הטובים,ואז קיים צורך להרחיק את החצוצרה החולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

חס
    24/06/2014

בצילום רחם רשום ששתי החצוצרות הודגמו ואין מעבר השמאלית אולי עקב הדבקויות .. מצריך המשך בירור. בהיסט ובקרואטיה הרחם ושברירי תקין והמעברים של שתי החצוצרות תקינים.. אז אני מבינה שמדובר בצד המרוחק.. זב שקרוב לשחלה. יכול לביות שיש נוזל ולא עלו על זה.. אני אבקש מהרופא לפרוסקופיה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    24/06/2014

שווה התיעצות עם הרופא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו