מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התייעצות אמיתית להמשך הדרך- הפריההיי23/06/2014
בת 27 נשואים כמעט שלוש שנים, אחרי צילום רחם שבו התגלתה חסימה בחצוצרה אחת, היה כשל השרשה באותו חודש ן עברתי 2 הזרעות עם הורמונים וטיפול עם איקקלומין..שנכשלו. עברתי להפריות . הפריה ראשונה נשאבו 7 והופרו 6, עוברים ביום השלישי מצויינים, 8 תאים וללא שברים- הוחזר אחד ונכשל. סבב שני מוקפאים ששרדו יפה הפשרה ונכשל. סבב שלישי- הפריה שניה הפעם עם מינון גבוה של מונופור( לעומת גונל) 5 ביציות והשאר זקיקים קטנים הופרו 4 ושוב עוברים מצויינים, הפעם הוחזרו שניים - נכשל( נשארו 2 מוקפאים יפים). הרירית מצויינת והיסטוסקרפיה תקינה. אני מבינה שהתגובה להורמונים שלי נמוכה לגילי, אבל הביציות איכותיות, זרע מצויין ויש עוברים מצויינים.. מה ההמלצה להמשך??... מעוניינת בתגובה אמיתית לגביי הסיכויים שלי מבלי להתחשב ברגשותיי. מה הלאה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התייעצות אמיתית להמשך הדרך- הפריה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/06/2014השאלה היא לגבי החסימה החצוצרתית-אם מדובר בחסימה פרוקסימלית(במעבר מהרחם לחצוצרה) אין בעיה ,אם מדובר בחסימה דיסטלית(בקצה המרוחק של החצוצרה) ,יתכן וקיים הידרוסלפינגס(נוזל בחצוצרה) -גורם העלול להפריע להשתרשות למרות כל הנתונים הטובים,ואז קיים צורך להרחיק את החצוצרה החולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
חס24/06/2014בצילום רחם רשום ששתי החצוצרות הודגמו ואין מעבר השמאלית אולי עקב הדבקויות .. מצריך המשך בירור. בהיסט ובקרואטיה הרחם ושברירי תקין והמעברים של שתי החצוצרות תקינים.. אז אני מבינה שמדובר בצד המרוחק.. זב שקרוב לשחלה. יכול לביות שיש נוזל ולא עלו על זה.. אני אבקש מהרופא לפרוסקופיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
היי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/06/2014שווה התיעצות עם הרופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)