האם לנסות מביציות שלי לפרופ.אשכנזי

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• האם לנסות מביציות שלי לפרופ.אשכנזי
    תמי
    24/06/2014

שלום רב,אני בת 43 וחצי.רזרבה שחלתית 0.3. ניסיתי במשך שנתיים שבע הזרעות ושני טיפולי הפריה חוץ גופית ישנם עוברים אך אין הריון. עברתי הפלה אחת. האם מומלץ לי להמשיך בנסיונות הזרעה או הפריה חוץ גופית או לעבור לתרומת ביצית-יש חציין שהזרע באיכות טובה מאוד.האם נכון לי לעבור לתרומת ביצית? תודה על התשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם לנסות מביציות שלי לפרופ.אשכנזי - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    24/06/2014

שלום תמי במקומך הייתי מנסה עוד מספר מוגבל של נסיונות עם ביציותייך,ורק בהעדר הצלחה הייתי פונה לאפשרות של תרומת ביציות (שבודאי הינה עם סיכוי גבוה להניב הריון)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הזרעת או הפריה חוץ גופית

תמי
    24/06/2014

תודה פרופסור על תשובתך. מה עדיף הזרעה או הפריה חוץ גופית כאשר תיהיה שאיבה רק של ביצית אחת והחזרת מוקפא במחזור הבא-אם יוצר עובר זאת כיוון שאיני יכולה לקחת את ההורמונים.אני כמובן מעדיפה הזרעה ולא פעולה פולשנית עם הרדמה אך אם מדובר בין כה בביצית אחת למחזור הפריה חוץ גופית מה עדיף?תודה רבה פרופ. אשכנזי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הזרעת או הפריה חוץ גופית - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    24/06/2014

בשלב זה נראה לי שעדיפה הפריה חוץ גופית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו