מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- IUI מול IVFגלית25/06/2014
שלום,
אני ובעלי - טווח גיל 28-30.
כשנה וחצי נשואים ועוד לא השגנו היריון. מזה כחצי שנה נמצאים בטיפול פוריות.
בבירור אצלי- בדיקות תקינות שכללוו צילום רחם וכו'..
אצל הבעל- סיכון בדיקות זרע : ריכוז נע בין 18-30. תנועה בין 35-45. מורפולגיה בממוצע 3%.
במסגרת הטיפולים, היו שני ניסיונות של IUI עם אובטרל והשבחה של צלחו. לאחר מכן הייתה הזרעה עם טיפול הורמונאלי GONAL F שגם לא צלחה. ובחודש האחרון היה עוד ניסיון של הזרעה עם טיפול הורמונאלי כמובן (היו כ- 3 זקיקים מובילים).זה היה לפני כשבוע בדיוק- מקווים לטוב.
שאלתי, האם על סמך נתונים אלו טיפול של הזרעות שכולל השבחות + F GONAL הוא הטיפול הייעוד?? מה הסיכויים לפי ניתונים אלו?
או שיש כאן איזהו פספוס ויש לקול סוג טיפול אחר?!
אנא עזרתכם וייעוצכם.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר IUI מול IVF - תגובה
פרופ` דוד בידר25/06/2014יש לעבור לטיפולי הפריה חוץ גופית ושם נראה מה קורה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ורד- אפשר את המייל שלך
אסתר25/06/2014למס' דברים..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ורד26/06/2014אך במקרים כאלו IUI לא אמור לספק את הפתרון??
ואיפה שאנו מטופלים עושים בעיקר הזרעות ונוקטים כנראה לפי פרוטוקול מסוים של מספר ניסיונות- אנו צריכים לבקש התקדמות למשהו אחר? ובמידה והציעו IUI שנית אז להתנגד???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
פרופ` דוד בידר26/06/2014לפי כל הגיון טיפולי וגם לפי פרוטוקול ,עשיתם מספיק ניסיונות ויש לעבור להפריה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' בידר תודה,אך ביקשתי את של ורד
אסתר26/06/2014ורד- אני בדיוק במצבך, אשמח אם תכתבי לי את המייל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאסתר
עינת29/06/2014מקווה שיהיה בהצלחה לשתינו.
אנא ממך כתבי לי את המייל שלך ואני אתכתב איתך- תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)