שתי שאלות:

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שתי שאלות:
    oooo
    26/06/2014

שלום לרופאים.
    אני בת 36 נמצאת ברילוקיישן במזרח. לפני כשש שנים הפלה של תאומים מהפרייה ובעקבות הגרידה רירית רחם דקה באופן קבוע. אחכ נולדו לי שני ילדים, ראשון מהפרייה עם רירית 6 ממ. שני- שבעה חודשים לאחר הלידה הריון ספונטני עם רירית 4.5 ממ. מנסה כבר שנה להרות ללא הצלחה. כל הבדיקות תקינות כולל צילום רחם. זרע גבולי מורפולוגיה 4%. היסטרוסקופיה תקינה פרט לעובי הרירית שדקה כל הזמן.
    מתחילה טיפולים להפרייה. פרוטוקול קצר 300 גונל ובהמשך יוסיפו מנופור וצטרוטייד.
    שתי שאלות: אתמול ביום 2 למחזור רירית הרחם עמדה על 7 ממ. מה זה אומר? מה אמור להיות העובי בשלב הזה? בשש השנים האחרונות לא היה לי כזה עובי.
    שאלה שנייה- לגבי עוברים/בלסטוציסטים. אני מודעת ליתרונות והחסרונות של גידול עוברים ליום 5. בהנחה שנצליח לגדל חלק ליום 3 וחלק נמשיך לגדל ליום חמש- מה כדאי להחזיר? את יום 3 ולהקפיא בלסטוציסטים אם יהיו? או להקפיא עוברים מיום 3 ולנסות להחזיר בלסטוציסטים? אם כן אפשר ביום חמש עדיין להפשיר את העוברים מיום 3 בהנחה שלא שרדו בלסטוציסטים? מאיזה כמות של ביציות/ עוברים בכלל שוקלים לקחת את הסיכון לגדל בלסטוציסטים?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שתי שאלות:

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שתי שאלות: - תגובה

פרופ` דוד בידר
    26/06/2014

עובי רירית בזמן דימום לא אומרת כלום ומי שכתב לך 7 מ״מ צריך להסביר לך מדוע מדד כך,כמובן שאין רירית 7 בוסת וגם אין לזה משמעות ומה שחשוב איך זה מתפתח בעתיד.
    לגביך זה לא משנה כי את מצליחה להרות בריריות נמוכות.
    כדאי להחזיר יום 3 אלא אם את נמצאת במקום שבו יש הצלחות טובות עם בלסטוציסטים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שתי שאלות

אני
    26/06/2014

תודה!
    אני לא אתחיל לנסות להסביר לכם אפילו מה זה לעבור טיפולי פוריות ב... פיליפינים.
    אצטרך הרבה מזל הפעם.
    שוב תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו