מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- סיכויי הפריהאלה26/06/2014
בת 27, זרע ומחזור תקין, הפריה בעקבות חסימה באחת החצוצרות.. הפריה ראשונה- נשאבו 7 והופרו 6.. הוחזר עובר אחד בן שלושה ימים, שמונה תאים וללא שברים- נכשל! סבב מוקפאים- שניים ששרדו יפה הקפאה- נכשל. הפריה שניה- נשאבו 5 השאר זקיקים קטנים, הופרו ארבע ושוב עוברים יפים ביותר, הוחזרו שניים בני שלושה ימים שמונה תאים וללא שברים( כרגע יש לי שני מוקפאים מושלמים). היסטוסקרופיה שלי תקינה, הרירית תמיד מעל 11.. רציתי לשאול מה הסיכויים שלי להריון, זה יתפס בסוף?( מצפה לתשובה אמיתית). והשאלה השנייה שלי אם החסימה בחצוצרה אחת היא בצד המרוחק ובצילום רחם אמרו שלא הצליחו לזהות ממה היא וזה מצריך המשך בירור, יכול להיות שיש נוזל בחצוצרה שהורס השתרשות?.. בהיסטרוסקופיה לא היו אמורים לראות את זה, אלא רק בלקרוסקופיה או תלת מימד? ... אשמח לעידוד אני כבר כמעט 3 שנים מנסה להרות, בעברי כימי ועוד כימי אחרי צילום רחם:) אני מפוחדת כי גם התגובה שלי להורמונים לא מזהירה , למרות איכות עוברים מצויינת וכמות הפריה גבוהה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
אלה27/06/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
סיכויי הפריה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/06/2014באופן כללי ניתן לומר שסיכוייך מצויינים להרות בטווח קצר,לטעמי נושא החצוצרה החולה שלך צריך לזכות לתשומת לב אם מדובר בהידרוסלפינגס הרי שיהיה צורך להוציא בלפרוסקופיה את החצוצרה החולה היות וקיומו של הידרוסלפינגס(נוזלים בחצוצרה)מקטין ב-50% את שיעורי ההריונות בטיפולי הפריה ומגדיל את הסיכוי להפלה-כיום קיימת הוראה ברורה לבצע ניתוח לכריתת החצוצרה לפני ביצוע הפריה חוץ גופית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מה עליי לעשות ????
אלה27/06/2014כמו שאמרתי בצילום גילו חסימה בצד המרוחק שלה ולא הצליחו לראות ממה היא נגרמה... הם ביקשו המשך בירור ואני המשכתי ל2 הזרעות ול2 הפריות שנכשלו. 1. האם עליי לבקש בדיקת לפרוסקופיה ובמידת הצורך יעברו לניתוחית?. 2. רשמתי שהתגובה שלי להורמונים נמוכה לגילי 27 אבל אחוז ההפריות גבוה ואיכות העוברים מצויינת, האם האיכות והגיל מפצים על הכמות המקרה שלי? ... תודה לכם על הכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אז מה עליי לעשות ???? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/06/2014להערכתי נדרשת לפרוסקופיה לצורך פתרון הבעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם אני אבצע את הלפרוסקופיה לכריתת
אלה28/06/2014חצוצרה או תיקונה בהתאם לממצאים, במידה והכל יהיה בסדר אוכל לעשות מחזור Ivf בעת קבלת המחזור הבא?. שאלה שנייה וסליחה על החפירה- האם לאור מה שציינתי שאני בת 27 עם תגובה לא משהו להורמונים אבל עם עוברים שמוגדרים מושלמים ואחוז הפריות גבוה.. בגלל שהחזירו לי שני עוברים אז בשתי השאיבות נותרו שני עוברים מוקפאים של שלושה ימים, שמונה תאים וללא שברים( כרגע יש לי עוד שניים בהקפאה).. הסיכויים שלי להרות בטווח הקצר עדיין מצויינים( כמו שרשמת לי בתגובה)?..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ואם אני אבצע את הלפרוסקופיה לכריתת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/06/2014יש חהניח בסבירות גבוה שהסיכויים שלך עוד ישתפרו בעקבות הניתוח ותהרי בטווח הקצר
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)