מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- צילום רחם - לרופאים ולבנותme28/06/2014
אחרי שנה של ניסיונות טבעיים, מעקב זקיקים והזרעה אחת הגיע הזמן לצילום רחם.
אני חוששת כי שמעתי שזה מאוד כואב.
מבוטחת קופ"ח כללית וביטוח פרטי של הראל.
היכן אפשר לעשות צילום רחם ומי הרופא הכי מומלץ?
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום רחם
סיון28/06/2014בוקר טוב
אכן צילום רחם לא נעים, אך יש בנות שטוענות שהלא נעים, זה לא כל כך! ובהחלט סביל. לפי הבנתי,במידה ויש בעיות כלשהן, אז כואב מעט יותר.
אך זה הכרחי לעשות, בטח ובטח לאחר כשלונות. מעבר לכך הערך המוסף של צילום, הןא שבמידה ויש לך סתימות כלשהן, (שבגללן העיכוב בלהרות) הרופא המבצע "פותח".ומנקה הכל. תחשבי ,שאולי יש סתימה כלשהיא ובגללה את לא נקלטת????
האחיות התומכות בעת הצילום רגישות מאוד, מלטפות, אוחזות ביד, מהרופא את יכולה לבקש שיתחיל לאט ולא בהפתעה, כל הפעולןת האלה מורידות את סף הפחד בחצי. טיפים ממני, שתי משככי כאבים כ20 דקות לפני.
לעי עם מלווה, לי באופן אישי לא היה כל כך נורא, מה גם שכל הסיפור היה לא יותר מ3 דקות. וכך זה כמעט אצל כולן. את פשוט תרגישי כאבי בטן של מחזור בפלג גוף תחתון, שהולכים ומתגברים. לפני שתספיקי להגיד איי, הרופא מסיים. נשבעת לך.
יהיה לך מה לספר לילד שלך משיגדל. כמה רצית אותו, ומה עברת בשבילו. ??
מאחלת לך המון המון הצלחה, זה באמת לא כל כך נורא כמו שמתארים. וקצר ביותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
סיון28/06/2014לגבי קופת חולים, אין לי מושג לענות לך, אני פציינטית של מכבי.
ביצעתי את הצילום אצל דר' יגאל גודנדרייך.
וכמה שאכתוב לך כמה מקסים הוא ,לא אוכל להעביר את ההרגשה. היה נעים, עדין, מסביר, התחשב בכל :" חכה שניה ,אני לא מוכנה"!!!! שווה לברר אם מקבל גם בקופאת חולים שאליה את משתייכת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/06/2014את יכולה לבצע את הצילום שהינו פרוצדורה פשוטה ביותר הגורמת לאי נוחות קלה בלבד-ניתן לעשות זאת באמצעות הקופות,את יכולה גם לפנות לאחד מרופאי הפורום הזה כדי לבצע את הבדיקה באסותא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני יכולה לומר לך שטוגנדרייך
דניאלה28/06/2014היה הסיוט של החיים שלי בצילום הרחם
לא מאחל לאף אחת את האימה והזוועה שעברתי איתו!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוגנרייך
שירה29/06/2014מישהי עוד היתה אצלו? יש לי צילום רחם אצלו בשבוע הבא...
אומרים שהוא הכי מנוסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
צילום רחם - לרופאים ולבנות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/06/2014אם אינך מוצאת תור בקופ"ח את יכולה להעזר באחד מרופאי הפורום הזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצילום רחם
אמא29/06/2014בנוגע לכאב יש מעט כאב עדיף שתקיחי לפני 2 כדורי משככי כאבים חזק כמו נורפן ויעבור הרבה הצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצילום רחם
מורן28/06/2014אני בזמנו עשיתי צילום רחם בבית חולים לניאדו בנתניה. הבדיקה היתה סבירה. לא כאב יותר מידי. מומלץ ללכת יחד על מלווה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפני כחודש
מרב29/06/2014עשיתי אצל דר שחר קול
לא הרגשתי כלום .
זאת הפעם השנייה שאני עושה
בראשונה שלא הייתה אצלו היה מאוד כואב
והפעם כלום.
תלכי למישהו מנוסה ומנסיון זה שווה ולא כואב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)