לפרוסקופיה ואבחון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לפרוסקופיה ואבחון
    אלה
    30/06/2014

בת 27, הייתי אצל מומחה לפרוסקופיה וכו לגבי תוצאות צילום רחם ולראות אם יש צורך בהמשך בירור בלספרוסקופיה. והוא רשם: hsg- מילוי, מעבר ופיזור תקין מימין, פיזור מוגבל משמאל. לאחר בדיקה ידנית- ללא דיסמנוראה ודיספרוניה, תופעת gi או gu. ה Pv- איברים ניידים ללא רגישות. TVs- רחם במראה תקין, רירית לוטאלית סדירה, חלל נראה תקין, שחלות תקינות ללא נוזל באגן. מה זה אומר gu ו gi?.. הוא אמר שמדובר באי פריון לא מוסבר ( זרע תקין, ביוץ, איכות עוברים וביציות מעולה, תגובה די חלשה להורמונים 5-7 ביציות, אחוז הפריות גבוה מאוד 4 ו 6 בהתאמה) כי החסימה אולי יכולה לעכב פריון אך לא למנוע, האם זה נכון?.. עשיתי כבר 2 הפריות של עוברים מושלמים ללא הצלחה, אז הפרדת הידבקויות בלספרוסקופיה או המשך הפריה להמתין לסטטיסטיקה שלי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לפרוסקופיה ואבחון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לפרוסקופיה ואבחון - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    01/07/2014

הכוונה ב-gi -גסטרואינטסטינליות-מערכת העיכול
    ב-gu-גניטואורינריות-מערכת המין והשתן
    מתקבל הרושפ שאכן מדובר באי פריון על רקע בלתי מוסבר וסיכוייך להרות בהפריה בהתחשב בגילך ונתונים שדמסרת הינם מצויינים-סבלנות יגיע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ועוד שאלה

אלה
    02/07/2014

רשמתי לך שהעוברים שלנו בשתי השאיבות היו דרגה a, בני שלושה ימים, שמונה תאים וללא שברים ואחוז ההפריות היה גבוה, אבל אני מגיבה חלש להורמונים גבוהים.. פעם ראשונה 7 ופעם שניה 5. אבל אחוז ההפריות גבוה פעם ראשונה 6 ופעם שניה 4 והעוברים ממש יפים גם אחרי הפשרה. אם היסטוסקרופיה תקינה , הרירית תמיד מעל 11 והחצוצרות תקינות אז למה אני לא נקלטת להריון? בעברי הריון כימי אחד אחרי כמעט שנתיים ובאותו חודש של צילום הרחם, יכול להיות בגלל שיש לי פחות ביציות אני לא נקלטת?, או שאין הגיון להשערה הזאת בגלל גילי הצעיר ואיכות הביציות, עוברים המצויינת?. אני פשוט מפוחדת אשמח לדעתך!!! וגם אם תציע לי פרוטוקול אחר, הנצה, פיפל או שזה עניין של סטטיסטיקה כמו שרשמת לי, להמתין בסבלנות ולהמשיך להתפלל? חחחחח איזה ייאוש :-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה ואשמח שגם אשכנזי וגם בידר יע

אלה
    03/07/2014

נו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה ואשמח שגם אשכנזי וגם בידר יע - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    03/07/2014

כאמור מתקבל הרושם שאת מטופלת מצויין ויהיה לא ראוי לשרטט קווי טיפול אלטרנטיבים ,להערכתי עלייך לפעול לפי הקו שמונחה ע"י הרופא המטפל ובמהרה תתבשרי שהרית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בידר מהי חוות דעתך על מצבי

אלה
    04/07/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו