שחלות פולוציסטיות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שחלות פולוציסטיות
    אפרת אסנת
    02/07/2014

אני מחכה הרבה זמן להיכנס להריון ולא הולך. אני ביום ה-16 לווסת עשיתי בדיקת דם פרוגסטרון התוצאה 1.6 ו-E2) 206)רירית 6.2 אחרי שלקחתי 1 כלומיד במשך 5 ימים . מה זה אומר אם אין עדיין אף זקיק מוביל? האם אמור להתרחש ביוץ החודש? מתי בערך? אנא מחכה מאד לתשובה לא משיגה את רופא הנשים שלי, ולמודת אכזבות פעם אחר פעם!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שחלות פולוציסטיות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שחלות פולוציסטיות - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    02/07/2014

כנראה שמינון הטיפול והיעילות שלו אינם מצלחים וידרש טיפול מגבר יותר או טיפול באמצעות גונדוטרופינים(זריקות)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז החודש לא יהיה ביוץ?

אפרת אסנת
    02/07/2014

ע"פ תוצאות הבדיקות יש טעם להמשיך לעקוב? יש זריקות שכדאי לתת בשלב הזה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז החודש לא יהיה ביוץ? - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    03/07/2014

האפשרות קיימתצ אולם עלייך לברר עם הרופא המטפל אם הוא מעדיף קודם לגרום לך להופעת מחזור ולהתחיל טיפול בזריקות גונדוטרופינים לנשריית הביוץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו