מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- היסטרסקופיה אבחנתית לקראת תרומת ביצאיילת03/07/2014
בוקר טוב,
אני צריכה לעשות היסטרוסקופיה אבחנתית ויש לי תור להיום (אצל רופא שלא שמעתי עליו כלום ולא מצאתי עליו דבר).
השאלה שלי הינה האם לצורך בדיקה זו - מומלץ ללכת לרופא בעל שם או לכל רופא.
כלומר, האם יש סכנות בבדיקה זו, האם צריך מומחיות מיוחדת, ניסיון עבר וכו'.
אני יודעת שהשאלה קצת מוזרה, אבל אני חוששת שייגרם לי זיהום (יש לי הרבה הדבקויות באגן- אנדרומטריוזיס קשה), ומפחדת שיפגעו לי ברחם.
אני לקראת תרומת ביצית וחוששת ..
אודה להתייחסותכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היסטרסקופיה אבחנתית לקראת תרומת ביצ - תגובה
פרופ` דוד בידר03/07/2014בדרך כלל אין בעיה בבדיקה זו אם יש התויה לכך.
אם לא עברת פעולה חדרנית לרחם וחלל הרחם נראה בסדר באולטרה-סאונד אני אישית לא ממליץ על הבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיסטרוסקופיה אבחנתית
איילת03/07/2014פרופסור בידר שלום,
לא היתה לי התערבות בעבר (מלבד צריבה של איזה נגע בצוואר הרחם מחשש לסרטן צוואר הרחם, שהיה לפני 10 שנים בערך למשך 2 דקות)...
השאלה אם הבדיקה יכולה לגרום לנזק, נזק לרחם לרירית הרחם (שממילא דקה - 6 ממ) (אציין כי יש לי אנדרומטריוזיס ואני חוששת לכאבים בגלל הידבקויות באגן).
מה גם שאני בהליך לתרומת ביצית שהוא מאוד יקר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
היסטרוסקופיה אבחנתית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/07/2014היסטרוסקופיה הינה פעולה פשוטה ולהמון רופאים העוסקים בפריון יש כישורים מצויינים לבצע אותה,ראוי לציין שגם פעולה פשוטה עלולה להסתבך אפילו אצל הרופא המנוסה ביותר,אני בהחלט ממליץ על ביצוע הבדיקה במקרה זה שבו הרירית דקה ואת לקראת הליך המותנה כולו באיכויות של רירית הרחם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיסטרוסקופיה אבחנתית תרומת ביצית
איילת03/07/2014שלום פרופסורים,
עשיתי את הבדיקה (היסטרוסקופיה אבחנתית) והיה מאוד מאוד כואב (לטענת הרופא ככל הנראה עקב האנדרומטריוזיס).
תוצאות הבדיקה היו כדלקמן :
צוואר
קדמי - תקין
גודל - רגיל
דוגלס - תקין
עומק רחם - 7 ס"מ
תעלת צוואר, חלל הרחם - תקין
פתחי חצוצרות - נצפו
רירית הרחם - נראית דקה אך כעת תחת גלולות.
הרירית שלי בטיפולי הפוריות הגיעה לגודל מקסימלי של 6-7 ממ.
האם לאור הממצאים - הייתם ממליצים לי על בדיקה נוספת לפני תרומת ביצית ?
אודה להתייחסותכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
היסטרוסקופיה אבחנתית תרומת ביצית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/07/2014אין צורך בבדיקה נוספת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ אשכנזי- האם לפני טיפול IVF
אסתר03/07/2014נדרשת הבדיקה או שניתן להסתפק בצילום רחם? שמעתי מגוון דעות של רופאים טובים, מה עמדתך בנושא?
מה העלויות של הבדיקה באופן פרטי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
דנה04/07/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מקפיצה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/07/2014הערכתי היא שבדיקת ההיסטרוסקופיה משלימה את בדיקת צילום הרחם ויש בהחלט מקום לבצע אותה לפני טיפול הפריה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיר אני עברתי היסטרוקופיה אצל ד"ר ז
דרום אדום04/07/2014זולתי מתי הוא נחשב לאחד הטובים אות התרומה בערתי אצל פרופ' בידר שמביחנתי הוא האחד והיחיד אחרי שעברתי המון המון בהצלחה אגב זולתי עובד עם הקופות חולים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטלי...
איילת05/07/2014טלי שלום,
עברתי את ההיסטרוסקופיה ועכשיו אנו ממתינים לתשובת של בדיקות גנטיות של בן זוגי.
וזהו - מתחילים..
העניין שאני ממש מבובלת ולא יודעת לאיזה רופא ללכת, לאיזה מסלול..
יש את קלריסה (אסותא תל אביב). יש את מנור מדיקל (אסותא ראשלצ) ועכשיו שמעתי גם על חברה חדשה אמבריון ..אני ממש מבולבלת..
איך היה דרך בידר ? כמה טיפולים עברת ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
טלי... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/07/2014מה שחשוב הוא לקבל את התמורה האופטימלית עבור העלות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיילת שלום
דרום אדום06/07/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאילת משום מה מוזר נמחקה התשובה שלי
דרום אדום07/07/2014אלייך !!!!!אצל פרופ' בידר טיפול ראשון תרומת ביצית נכנסתי להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)