פריון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• פריון
    רירי
    04/07/2014

אני מהלא מוסברים בת 28 ביוץ, זרע, היסטוסקרופיה, צילום רחם תקין אחרי כימי אחרי צילום רחם, 2 הזרעות עם הורמונים ואחת עם איקקלומין,עברתי להפריות נשאבו7 והופרו 7 כולם עוברים דרגהa (הוגדרו כמושלמים), נכשל וגם סבב מוקפאים אחריו נכשל. הפריה שניה נשאבו 5, הופרו 4 ושוב עוברים מושלמים- הוחזרו הפעם 2 טריים וזה נכשל.( כרגע נשארו 2 מוקפאים דרגה a. מה לדעתך הסיבה לכישלון? לפני ההפריה עשיתי fsh שיצא 9.2 ואני אכן רואה שתגובתי להורמונים נמוכה, אז אומרים לי שאם אני צעירה והעוברים מושלמים ואיכותיים אין לזה משמעות, האם זה נכון? . מצד שני האם יכול להיות שיש לי בעיה גנטית שבגלל זה הרזרבה שלי נמוכה לגילי ואולי אני לא נקלטת?.. מה היית מציע להמשך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פריון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פריון - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    04/07/2014

בשלב זה הייתי ממליץ להמשיך בטיפול היות והעובדה שטרם הרית אינה מפחיתה מסיכוייך,הערכתי היא שההריון הוא בטווח הקרוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי אני מנהריה, אם אני רוצה לעבור

דנה
    04/07/2014

אלייך לפרטי, אני יכולה לעשות העברת מוקפאים לבית חולים שבו אתה נמצא? ואתה עדיין לא ממליץ על בדיקות נוספות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי אני מנהריה, אם אני רוצה לעבור - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    04/07/2014

כאמור מעבר להמלצתי את ראויה להחליט לפעול כראות עינייך באשר להמשך הטיפול שלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא ענית לשאלתי

דנה
    04/07/2014

1. אם אני מעוניינת לעבור לפרטי אפשר להעביר את המוקפאים מהציבור לפרטי? 2. האם כדאי לברר את הסיבות לכך שאני מגיבה נמוך להורמונים?( ביררתי במשפחה ואין סימנים לבלות מתחת לגיל 40 ואין פיגור שכלי או קל משני הצדדים) 3. האם הסיכויים שלי להריון טובים לפי מה שתיארתי? 4. איך אני מבצעת את התהליך של העברה מציבורי לפרטי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה - כל הכבוד שאתה עונה

רירי דנה
    05/07/2014

בשעה כזאת - עבודת קודש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה - כל הכבוד שאתה עונה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    05/07/2014

1.לאחר שאת פונה לרופא פרטי,הוא אמור לתאם עבורךאת העברת העוברים המוקפאים מהיחידה שטופלת ליחידה הפרטית(העברה נעשית באמצעותך עם מיכל המכיל חנקן נוזלי לשימור העוברים)
    2.אין צורך לברר בשלב זה מעבר לבירור שעברת,מלבד הבדיקה לX-שביר
    3.סיכוייך להרות נראים טובים למדי
    4.כאמור עלייך לבחור ברופא פרטי מטפל על מנת לקבל את ההכוונה שלו לצורך המעבר וסידור העברת העוברים המוקפאים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו