מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עליית בטאסיון06/07/2014
ערב טוב
תמיד באופן גורף אתם מסבירים בפורום שאם הריון התחיל בבטא נמוכה, אזי מדובר בעובר אחד. כאשר בכל מקום נכתב ומדובר, שהבטא איננה אינדיקציה, אלא בד' סונאר.
האם מישהו מהמכובדים יואיל לתת ההגיון ?
אחותי התחילה בבטא 57,הכפילה, הכפילה. כעת בנותיה בנות שנה. אני התחלתי כעת עם בטא 150,לאחר יומיים נושק ל400.האם תקין?
בטא לא אמורה להכפיל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עליית בטא - תגובה
פרופ` דוד בידר07/07/2014הבטא שלך טובה מאוד. כשאנחנו אומרים להכפיל הכוונה לפחות להכפיל, ואם זה מכפיל בדיוק זה לא תמיד טוב.
כמו שאצלך זה מראה שזה טוב מאוד.
כשאנחנו מסתכלים על בטא ראשוני כמעט לרוב נוכל לדעת אם מדובר בעובר אחד או יותר.
ישנם גם מקרים יוצאים מהכלל וזה תלוי במספר גורמים כמו האם זאת הפריה או לא,באיזה שלב הוחזרו העוברים ועוד.
יש מצבים שחזירים עובר איד וממנו מתפתחים תאומים כי הביצית התחלקה ברחם לתאומים זהים ועוד.
ב85%
זיהוי הבטא הראשוני והשני יבהירו האם ההריון מתקדם בסדר והם נקלטו מספר עוברים.
היוצא מהכלל אינו קשור לכלל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
סיון07/07/2014אני מודה לך.
האם ישנו סיכוי שלי יהה הריון כפול?
ביום ה12- בטא 150
ביום ה15-נושק ל400,
לאחר הפרייה ,הוחזרו 3 עוברים בני 10,8 תאים ללא שברים. תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
פרופ` דוד בידר07/07/2014בדרך כלל זה ערך של עובר אחד ב95% מהמקרים.
הערך השני הוא יותר משהכפיל את עצמו וזה ככה צריך להיות כאשר ההריון הוא טוב.
כשזה לא מכפיל בדרך כלל זה לא הריון טוב וכשזה מכפיל בדיוק זה ב 50% טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
סיון07/07/2014קיויתי להריון כפול, חרף גילי, 39.הרופא המטפל בי, הידוע ביותר, עשה את כל הטעויות במחזור השאיבה,
שאיבה לאחר 6 ימי זריקות בלבד, שאיבת 3 ביציות, וכמובן החזרת 3 ביציות לרחם.
אם יהיה לי סיכוי להריון נוסף, הרי שלא אחשוב פעמיים בדרכי אליך.
אני עוקבת אחר תשובותיך זמן רב. כשביקשתי לעזוב את הטיפול, להח' רופא. לא ניתן ,מאחר וקיבלתי פרוטוקול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)