בעיה עם המנופור 1200

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בעיה עם המנופור 1200
    חסוי
    08/07/2014

רציתי לדעת אם בכל מזרק של 600 שקיבלתי יש תוספת של 100-150 חומר נוספים כמו בגונאל,פיוריגון וכדומה....כי אני הזרקתי יומיים לאישתי זריקה של 450 סה"כ 900מינון ואין ממב שנשאר בבקבוקון 300!!! אז מפה עולה בי הספק שלא הזרקתי בכלל אבל כן ראיתי במו עיניי שזה על הקו של ה450 בשני הזריקות הללו, יש מצב זה אוויר או שאין מצב וזה חומר? אני מפחד שלא הזרקתי אפילו הכנתי עוד בקבוקון של 1200 כי גם ככה אני אצטרך להזריק לה אותו בהמשך והשוויתי היום ומחר אני אשתנש בו לשנינזריקות 450 וזה אמור להראות לי אותה כמות של חומר בשניהם ואם לא יראה סימן שלא הזרקתי למרות שכן הזרקתי!!!! בגלל זה אני שואל אם יש מצב שיש 250-300 חומר נוספים על כל 1200?? כי זה לא הגיוני השאר שם יותר מ300 חומר זה כמעט 600 לפי דעתי אם לא יותר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה עם המנופור 1200

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קישור לתמונה שצילמתי - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    08/07/2014

לא ברור אם הזרקת את כל הכמות,כדאי שתפנה לאחות במרכז הרפואי שאת מטופלת על מנת לבדוק את הכמות הריאלית שהזרקת בפועל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה חשובה

חסוי
    08/07/2014

ואם נגיד במידה וחא הזרקתי מה שאמרו אז הטיפול ינשך יותר ממה שצפוי וזה לא פוגע בסיכויים של הביציות של אישתי? או שלא קרה כלום פשוט הטיפולמימשך עוד יום לא? עכשיו גם למדתישיטה בטוחה להזריק את זה שזה ישאב בטוח עשיצי ניסוי עם מים התאמנתי , ואני די בטוח שהזרקתי גם יומיים אחורה 450*2 כמו שצריך רק שבבקבוקון זה מוזר זה מראה הרבה חומר שעדיין נשאר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה חשובה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    09/07/2014

בשלב זה המשיכו בטיפול כמצופה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו