מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תחושות-דאגה?דורה09/07/2014
שלום,
אני בשבוע 7+5 מהפריה החזרת 2 עוברים בתאריך 1/7 אולטרסאונד ראשון ברוך השם נצפה דופק ושק הריון אחד השני לצערי לא נקלט כנראה.
אני ממשיכה עם אנדרומטין עד שבוע 10 לפי בקשת הרופאים 3 פעמים ביום.
לפני בדיקת האולטרסאונד סבלתי נורא מכאבים בחזה אני מניחה שזה בעקבות האנדרומטין
אין לי שום תחושות - לא הקאות לא בחילות הכאב בחזה פחת משמעותית למעט עייפות וכאבי ראש שיש לי אין לי שום תחושות אחרות הבדיקה הבאה אמל רופאת מעקב היא 14/7/2014
האם זה מעיד על משהו?? האם עלי לגשת לאולטראסונד או אפשר לחכות לתור שלי 14/7?
אשמח לתשובתכם
תודה ותוברכו מפי עליון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תחושות-דאגה? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/07/2014באשר להריון כנראה שהכול תקין ,לכן בדיקת המעקב שנקבעה לך ראויה,באשר לכאבי החזה יש לברר זאת היות והתופענ לא נכללת לתסמינים שהאנדומטרין גורם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור ג'קי תודה ושאלה
דורה09/07/2014כאבי החזה תמיד מתחילים בטיפולי הפוריות בעקבות הורמונים, כל טיפול שהיה לי זה התפתח אחרת
בטיפול הנ"ל הכאב התחיל מאוחר לקראת סוף מתן הזריקות והחמיר שלא יכולתי לישון בלילה בצידי החזה שהייתי קמה בבוקר זה כאילו אני סוחבת מהחזה משקולות זה כאב נורא
עשיתי בדיקות ממגורפיה ואולטרסאונד וברוך השם היה תקין.
עכשיו זה נרגע יש כאב נורמלי ולפעמים אני מרגישה כמו צביטות קטנות בצד החזה והנפיחות ירדה. זה לא טבעי?? הבנתי שיש הרבה בנות שמרגישות גודש וכאב בחזה,
ובתסמינים של האנדרומטין רשום שייתכן גודש ורגישות .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פרופסור ג'קי תודה ושאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/07/2014גודש ורגישות אפשריים,אבל לא כאבים מהסוג שאת מתארת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)