תחושות-דאגה?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• תחושות-דאגה?
    דורה
    09/07/2014

שלום,
    אני בשבוע 7+5 מהפריה החזרת 2 עוברים בתאריך 1/7 אולטרסאונד ראשון ברוך השם נצפה דופק ושק הריון אחד השני לצערי לא נקלט כנראה.
    אני ממשיכה עם אנדרומטין עד שבוע 10 לפי בקשת הרופאים 3 פעמים ביום.
    לפני בדיקת האולטרסאונד סבלתי נורא מכאבים בחזה אני מניחה שזה בעקבות האנדרומטין
    אין לי שום תחושות - לא הקאות לא בחילות הכאב בחזה פחת משמעותית למעט עייפות וכאבי ראש שיש לי אין לי שום תחושות אחרות הבדיקה הבאה אמל רופאת מעקב היא 14/7/2014
    האם זה מעיד על משהו?? האם עלי לגשת לאולטראסונד או אפשר לחכות לתור שלי 14/7?
    אשמח לתשובתכם
    תודה ותוברכו מפי עליון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תחושות-דאגה?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תחושות-דאגה? - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    09/07/2014

באשר להריון כנראה שהכול תקין ,לכן בדיקת המעקב שנקבעה לך ראויה,באשר לכאבי החזה יש לברר זאת היות והתופענ לא נכללת לתסמינים שהאנדומטרין גורם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרופסור ג'קי תודה ושאלה

דורה
    09/07/2014

כאבי החזה תמיד מתחילים בטיפולי הפוריות בעקבות הורמונים, כל טיפול שהיה לי זה התפתח אחרת
    בטיפול הנ"ל הכאב התחיל מאוחר לקראת סוף מתן הזריקות והחמיר שלא יכולתי לישון בלילה בצידי החזה שהייתי קמה בבוקר זה כאילו אני סוחבת מהחזה משקולות זה כאב נורא
    עשיתי בדיקות ממגורפיה ואולטרסאונד וברוך השם היה תקין.
    עכשיו זה נרגע יש כאב נורמלי ולפעמים אני מרגישה כמו צביטות קטנות בצד החזה והנפיחות ירדה. זה לא טבעי?? הבנתי שיש הרבה בנות שמרגישות גודש וכאב בחזה,
    ובתסמינים של האנדרומטין רשום שייתכן גודש ורגישות .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרופסור ג'קי תודה ושאלה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    11/07/2014

גודש ורגישות אפשריים,אבל לא כאבים מהסוג שאת מתארת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו