גסטון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• גסטון
    לירי
    09/07/2014

שלום
    אני בשבוע 9. אני מזריקה גסטון פעם ביומיים, בשל דימומים בשבועות מוקדמים יותר שפסקו תודה לאל!.
    הרופא הנחה אותי לקחת לתקופה של עוד כשבועיים\ איך אינני יכולה להתיעץ עמו כי הוא בחו"ל.
    שאלתי- האם אוכל להפסיק כעת ולהישאר רק עם נרות אנדרומנטין?
    ושאלה נוספת- קראתי ברשת שלקיחת גסטון מעבר לשבוע 9 עלול לגרום לפגיעה באיברי המין של העוברים. האם יש דברים בגו?
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גסטון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גסטון - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    10/07/2014

הגסטון אינו פוגע באברי המין העוברים,הייתי ממליץ לך למלא את ההוראות של הרופא המטפל,אם כי לטיפול התמיכתי בשבוע כל כך מתקדם אין כל ערך מוסף ,אלא אם כן מדובר במחזור של עוברים שהופשרו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על המענה

אני
    10/07/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה את שאלתי...

אני
    10/07/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו