מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לא תאמינו!!!!!!אורין09/07/2014
שלום לכולם!
לפני השאלה , חייבת לשתף טראומה בקצרה
לאחר בטא חיובית,אמש הרגשתי כאבי בטן איומים בלשון המעטה. נסעתי למוקד, ושם-במעמד הבד', הייתה אזעקה-הרופא החנטריש פשוט ברח מהחדר, כשהמתמר בי.
וכעת לענין. : אשמח אם תואילו לבדוק לי את הבטאות. הרופא שלי בחו"ל.
ביום ה14 בטא 385
ביום ה16 בטא 927
וביום ה17 בטא 1460-בד' בהפרש של יום בגלל כאביי אמש.
בנוסף רציתי לדעת באופן כליי אם ניתן לדעת לפי ערכי בטא אם מדובר בהריון 2.
לפי גוגל -לא ניתן,אך העדפתי לשמוע מכם.
מעבר לכך-נכון שהרופא מאתמול חנטריש רציני????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דפוק!!! אני בשוק... בשעה טובה!
אני09/07/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא תאמינו!!!!!! - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/07/2014עליית הביטה תקינה ,ואין לשלול את האפשרות של הריון תאומים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא תאמינו!!!!!! - תגובה
פרופ` דוד בידר11/07/2014אני מקווה שלא הלכת עם המתמר....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור בידר! !!!!!
סיון11/07/2014הסיבה היחידה שהייתי יוצאת המתמר מהחדר, זה כדי לתת לו בראש.
נכון שכעת זה מצחיק, אבל להשאיר אותי על הכיסא פסוקת רגלים עם ה"מכה", הזה בתוכי, זה לא גבר!!!!! אבל אני מקווה שזה העלה בך ולי חיוך קטנטנן על הפנים, מפני שבמחשבה לאחור זה באמת מצחיק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחחח גדוללל
אני11/07/2014ולגולשת היקרה אם הייתי במקומך ,עם כל הכבוד לרופא הייתי מראה לו מה זה שתוקעים לו מכשיר בגוף ומפקירים אותו .
ומה חדש אצלך האם הבטא המשיכה לעלות ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי בטא
סיון11/07/2014הסיפור שלי היה עצוב ביותר. שלשום הייתה בטא 1500,אתמול 200,נחרדתי. רצתי לרופא. ביקש שאחזור על הבטא בשנית. נסעתי לאסותא תל אביב,ברחוב הברזל, גם נאמר לי שהמעבדה של מכבי ואסותא היא אותה מעבדה, כך שלא אפתח ציפיות.
הבוקר בשעה 10:00 התקשרו לבשר לי על בטא של נושקת ל3000.ככל הנראה טעות במכבי. למרות זאת אבצע בדיקה לוודא באמת הכפלה, אני כבר לא רגועה.
השבוע כל הניסים והנפלאות זה אני. ברגע זה נפילה בתל אביב, ללא אזעקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואיייי פשוט לא נכנסתי היום לטפוז
אני11/07/2014ראיתי שכתבו לך שזה צנח מהר שאולי יש טעות.. וקוויתי שכן
אל דאגה מאמינה שיהיה בסדר… תעדכני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחחח מלך פרופ בידר
שיר11/07/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)