רירית רחם דקה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• רירית רחם דקה
    דנה
    10/07/2014

שלום,
    כשעשיתי אולטרסאונד זקיקים בזמן ביוץ, יצא שבזקיק של 20 מ"מ, רירית הרחם בגודל 5. (פעמיים יצא לי כך). שאלותיי:
    1. האם קיימת אפשרות להכנס להריון באופן טבעי עם גודל רירית כזה?
    2. אם כן, האם ההריון יכול "להחזיק"?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רירית רחם דקה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רירית רחם דקה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    10/07/2014

הסיכוי פוחת במידה רבה בנוכחות רירית רחם בסדר גודל כזה,וכמובן שסכנת ההשתרשות הלא תקינה והפלה גוברים במצב זה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיפור בדוק למצב של רירית דקה

נוני
    14/07/2014

היי דנה, אם זה עוד רלוונטי לך - אני באותה בעיה שותה כמויות משוגעות של מיץ סלק כל יום!! וכדור של ויטמין e עם הארוחה - העלה לי את הרירית ל7.2!! ובחיים לא הייתה לי רירית כזאת! את חייבת לנסות זה שווה! כמובן שעדיף מתחילת מחזור הטיפול....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיפור בדוק למצב של רירית דקה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    15/07/2014

באשר לויטמין E בהחלט יש עבודות המציינות את היכולת שלו להשפיע,באשר למיץ הסלק מקווה שלא מדובר באגדות אורבניות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו