דקפפטיל לפני שאיבה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• דקפפטיל לפני שאיבה
    אני123
    11/07/2014

מחשש לגירוי יתר הזרקתי דקפפטיל במקום אוביטרל לפני השאיבה. נשאבו 27 ביציות. האם במצב כזה מומלץ לעשות החזרה או להקפיא ולהמתין למחסור הבא? במידה ומחזירים, האם יש צורך בתמיכה שונה? ע"פ התוכנית המקורית התמיכה שלי היא אוטרוגסטן 200 פעמיים ביום כל פעם שני כדורים.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דקפפטיל לפני שאיבה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דקפפטיל לפני שאיבה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    11/07/2014

המלצתי היא להמנע מגירוי יתר,להקפיא את העוברים,בכל מקרה למקרה שההחלטה לבצע החזרה יש לתת טיפול תמיכתי עוצמתי יותר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, ועוד שאלה

יום אחד
    11/07/2014

האם 27 ביציות זה בהכרח גירוי ייתר?
    3 ימים לאחר השאיבה נאמר לי לחזור לבדיקה, האם בבדיקה ניתן יהיה להגיד בוודאות אם יש לי גירוי יתר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, ועוד שאלה - תגובה

ד''ר רונית מכטינגר
    12/07/2014

27 ביציות אינן בהכרח גירוי יתר ויש לעקוב אחרי הסימנים הקליניים - קודם כל ההרגשה שלך, כאבי בטן, הופעת שלשולים הקאות או קוצר נשימה. כמו כן נהוג לבצע בדיקות מעבדה. אני משערת שזו הסיבה שהוזמנת למעקב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו