מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קריוטיפחסוי15/07/2014
ביצעתי בדיקת קריוטיפ עקב FSH גבוה . ביציתי את הבדיקה לפני ארבעה חודשים והיום קיבלתי את התוצאות מה אומרות התוצאות הנ"ל :
המספר השכיח של כרומוזמים בספירת 20מטפזות היה 46.
בבדיקה מפורטת נמצא קריוטיפ נקבי תקין.
XX46
1. מה אומרת התוצאה הנ"ל ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קריוטיפ - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר15/07/2014הבדיקה תקינה. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך !
חסוי15/07/2014י
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת: קצת ארוכה .
חסוי15/07/2014אבל אני אשמח לשמוע חוות דעת נוספת טרם קבלת החלטות:
אני נשואה. בת 39 לפני שנה וחצי הריון ראשון באופן טבעי הסתיים בגרידה בשבוע 17 עקב מום בעובר.
בחצי שנה האחרונה ה- FSH ( כל חודש עושה פרופיל הורמנלי ביום ה- 3 למחזור ) נע בין 42 ירד ל- 34 ירד ל- 27 והחודש FSH ירד ל- 3.27 אבל ה ESTRADIOL עלה ל- 1848.
ביקרתי אצל 2 מומחים לפריון מאז הגרידה ושתייהם אמרו לי שתיפקודי השחלה נמוכים מאד וכי רק תרומת ביצית יכולה להניב הריון.
הבנתי שכשה- רמות ה- FSH תמיד נמוכות כאשר ESTRADIOL גבוהה, כך שאין להן משמעות במצב זה.אבל מה זה אומר שקורה לי בגוף ? איך פתאום ה FSH ירד?
האם יש איזה שהוא טיפול שיכול לאזן אולי את הסערה ההורמנלית שאני מרגישה שקוראת לי בגוף לקבל טיפול נכון ע"י איזון ההורמנים ולהתחיל טיפולי הפריה ?
כי ישנו עוד מומחה שאני מגיעה אליו בעוד חודש ורק אז תיפול ההחלטה .
אודה לך על המענה וברוכה הבאה לפורום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה את שאלתי
חסוי16/07/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
חסוי16/07/2014אבל אני אשמח לשמוע חוות דעת נוספת טרם קבלת החלטות:
אני נשואה. בת 39 לפני שנה וחצי הריון ראשון באופן טבעי הסתיים בגרידה בשבוע 17 עקב מום בעובר.
בחצי שנה האחרונה ה- FSH ( כל חודש עושה פרופיל הורמנלי ביום ה- 3 למחזור ) נע בין 42 ירד ל- 34 ירד ל- 27 והחודש FSH ירד ל- 3.27 אבל ה ESTRADIOL עלה ל- 1848.
ביקרתי אצל 2 מומחים לפריון מאז הגרידה ושתייהם אמרו לי שתיפקודי השחלה נמוכים מאד וכי רק תרומת ביצית יכולה להניב הריון.
הבנתי שכשה- רמות ה- FSH תמיד נמוכות כאשר ESTRADIOL גבוהה, כך שאין להן משמעות במצב זה.אבל מה זה אומר שקורה לי בגוף ? איך פתאום ה FSH ירד?
האם יש איזה שהוא טיפול שיכול לאזן אולי את הסערה ההורמנלית שאני מרגישה שקוראת לי בגוף לקבל טיפול נכון ע"י איזון ההורמנים ולהתחיל טיפולי הפריה ?
כי ישנו עוד מומחה שאני מגיעה אליו בעוד חודש ורק אז תיפול ההחלטה .
אודה לך על המענה וברוכה הבאה לפורום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת: קצת ארוכה . - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר16/07/2014כרגע אין טיפול מוכח לשיפור התגובה השחלתית. יש כמה עבודות על תוסף מזון dhea אך הוא שנוי במחלוקת. על פניו בהחלט נשמע שתרומת ביצית היא פיתרון מצויין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קריוטיפ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/07/2014קריוטיפ תקין,בצעי בדיקה גם ל-X שביר הקשור אף הוא בבלות שחלתית מוקדמת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם ה- X שביר יצא תקין.
חסוי15/07/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
גם ה- X שביר יצא תקין. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/07/2014מתקבל הרושם שהרקע לבעיה אינו גנטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)