שאלה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה
    מיכל
    15/07/2014

הי, כבר כמה חודשים שאנחנו מנסים להיכנס להיריון (ראשון). אני בת 37 ובן זוגי בן 39. המחזור שלי מדויק מאוד (28 יום). בחודשים שניסינו קרה כמה פעמים שהמחזור איחר ביומיים שלושה ואז קיבלתי (אגב, בחודש אחד שנזהרנו, לפני חופש ארוך בחול, המחזור היה מדויק). הבנתי שיכול להיות שיש הפריה אך אין השרשה. האם אפשר להסביר לי מה זה אומר, ומה אפשר לעשות כדי לשפר את סיכויי ההשרשה? כמו כן, האם אפשר המלצות למומחה פוריות באזור המרכז?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה - תגובה

ד''ר רונית מכטינגר
    15/07/2014

מיכל שלום רב, מחזור המאחר ביומיים שלושה נחשב סדיר. בכל מקרה אם אתם מנסים מעל חצי שנה כדאי בהחלט לפנות למומחה/מומחית פריון. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה

מיכל
    15/07/2014

הי, תודה רבה על התשובה המהירה. העניין הוא רק שאצלי המחזור לא מאחר אף פעם. הוא מדויק מאוד... :) אפשר בכל זאת הסבר לגבי ההשרשה? כמו כן אפשר לדעת היכן הרופאים פה בפורום מקבלים? (אזור תל אביב)
    המון המון תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה - תגובה

ד''ר רונית מכטינגר
    15/07/2014

כדי לדעת באופן מדוייק האם אולי היה הריון כימי (השרשה) אפשר לעשות בדיקת דם כמותית להריון ביום האיחור.
    הפרטים על המרפאות שלנו נמצאים בראש העמוד (ברגע שתלחצי על שם הרופא/ה יופיעו פרטי המרפאה ויצירת הקשר).
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו