מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פיבריןמישהי15/07/2014
שלום רב,
שמעתי ממספר בנות שאחרי ההחזרה שמו להם דבק שנקרא פיברין. הייתי שמחה לקבל מידע על הדבק הזה. למה רוב הרופאים לא משתמשים בו ורוב הנשים שעוברות טיפולי פוריות לא שמעו עליו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיברין - תגובה
פרופ` דוד בידר15/07/2014לא שמים שום פיברין.
מי שמציע לך דברים כאלה הוא ממציא...
מעניין באיזה יחידה המליצו לחברותייך על דבר כזה..
אשמח לברר במעבדה המסוימת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך..
נטע15/07/2014חברה אחת עשתה אצל דר שולמן באסותא והשניה עשתה בתל השומר אצל דר רבינוביץ.. לשתיהן שמו את הדבק ושתיהן נקלטו..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
נטע15/07/2014עשיתי החזרה של בלוציטיס בתאריך 4/7. 11 יום אחרי ההחזרה עשיתי בדיקת הריון ביתית ויצא שלילי. האם להספיד את ההריון או אולי יתכן והייתה השרשה מאוחרת ויש תקווה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה..
מישהי16/07/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מקפיצה.. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/07/2014מאחר ואני משתמש בשירות המעבדה של יחידת ה-IVF באסותא כמעט מידי יום,לא ידוע לי על שום דבק ביולוגי שנמצא בשירות היחידה.
בד"כ 11 יום מהחזרת בלסטוציסט ניתן לצפול במקרה של השתרשות לתשובה חיובית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה פרופ' אשכנזי- שאלה נוספת
מישהי16/07/2014עשיתי החזרה של בלוציטיס בתאריך 4/7. 11 יום אחרי ההחזרה עשיתי בדיקת הריון ביתית ויצא שלילי. האם להספיד את ההריון או אולי יתכן והייתה השרשה מאוחרת ויש תקווה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה פרופ' אשכנזי- שאלה נוספת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/07/2014ניתן היה לצפות בשלב זה שלאחר החזרת בלסטוציסט לתשובה חיוביתאם אכן הבלסטוציסט השתרש,בכל מקרה המתיני עוד שלושה ימים ואם לא תקבלי בצעי בדיקה חוזרת למרות הסיכוי הקטן להשתרשות ולהריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה פרופ' יקר.
מישהי16/07/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך.. - תגובה
פרופ` דוד בידר16/07/2014אני עובד בתל השומר ואנחנו לא שמים דבר כזה...
לעומת זאת גם אני החזרתי למטופלת שלי והיה הריון ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)