עזרה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• עזרה
    מעיין
    15/07/2014

אני כ11 ימים אחרי ביוץ לוקחת שלוש פעמים ביום נירות אוטראגוסטאן לתמיכה במידה וייקלט הריון היום בצהריים כחצי שעה אחרי שהחדרתי נר הלכתי לעשות פיפי (בדרך כלל אני מחכה לפחות שעה) האם זה בעייתי? האם הספיק להיספג?
    ושאלה נוספת - הייתה לנו אזעקה היום ומאווד נבהלתי ממש הרכשתי את הבטן מתכווצת לי ורעדו לי הרגליים ועכשיו החשש שלי שבמידה והשתרש הריון הוא יפול בגלל זה? עברתי הפלה לפני שנה ואני חרדה שלא יקרה שוב ...מחכה להריון נוסף מאז . האם הבהלה הרבה עד תחושת כיווץ בבטן ורעד ברגליים יכול להזיק להריון להשתרשאו להחזיק?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה - תגובה

ד''ר רונית מכטינגר
    15/07/2014

אין בעייה לגבי האוטרוגסטאן.
    אל דאגה, ארוע חד פעמי של בהלה לא אמור לפגוע בהשתרשות. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה דוקטור- גם אם ממש הרגשתי את

מעיין
    15/07/2014

ההתכווצויות בבטן התחתונה מהבהלה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה דוקטור- גם אם ממש הרגשתי את - תגובה

ד''ר רונית מכטינגר
    15/07/2014

כן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המון תודה!

מעיין
    15/07/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו