מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- pgsאני17/07/2014
שלום,
במידה וקריוטיפ נמצא תקין אך יש רקע של הפלות חוזרות,
יש אפשרות לבצע הפריות pgs? האם זה עוזר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר pgs - תגובה
פרופ` דוד בידר17/07/2014לדעתי לא,למרות שיש המלצות כאלה.
יש לחפש הסיבה להפלות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה פרופ'- העניין
חסויה17/07/2014הוא שלדעתי בדקנו הכל.
צילום רחם, היסטרו', בדיקות קרישיות, קריוטיפ.
יש עצה לבדוק עוד משהו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה פרופ'- העניין - תגובה
פרופ` דוד בידר18/07/2014אפשר לנסות PGS פעם אחת או לטפל אמפירי על ידי קלקסן ואספירין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאספירין זה מיקרופירין? איפה
חסויה18/07/2014יש בארץ pgs?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאספירין זה מיקרופירין? איפה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר18/07/2014מיקרופירין זה אספירין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה פרופ'- העניין - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר18/07/2014תפקודי בלוטת התריס, בדקת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן ד"ר- יש לי נוגדנים לבלוטה ואני
חסויה18/07/2014נוטלת יוטירוקס ופרדניזון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן ד"ר- יש לי נוגדנים לבלוטה ואני - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר18/07/2014מאוזנת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן. אני כבר לא יודעת מה לעשות ומה
אני18/07/2014לברר :(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן. אני כבר לא יודעת מה לעשות ומה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר19/07/2014חשוב שנשמע את כל הסיפור כולל כמה זמן את מנסה להרות, באיזה שבועות היו ההפלות, ומה הבירור שנעשה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על ההתייחסות ד"ר- אז ככה:
אני19/07/2014בת 31, מנסים שנתיים. יש לי השימוטו ונוגדנים לבלוטה (מעל 1,000). מאוזנת ע"י יוטירוקס ונוטלת לאחר החזרות פרדניזון 20 מ"ג (המינון הועלה לאחר הפלות).
אני הומוזיגוטית ל-mthfr אך ההומוציסטאין תקין- נוטלת 5 מ"ג חומצה פולית.
עשיתי צילום רחם והיסטרו' ניתוחית- ראו שיש לי רחם קשתי, ובהיסטרו' הוציאו לי פוליפ.
קריוטיפ של בעלי ושלי תקין.
אני מזריקה קלקסן.
והיו שני הריונות שנפלו בשבוע 4-5 (היה שק).
כעת בהריון שלישי שגם סביר להניח שלא תקין.
ההריונות שאליהם נכנסתי היו בהפריות.
בסה"כ- היו שתי שאיבות ועד כה 7 החזרות (כולל הטריים).
יש המלצה להמשך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה פרופסור- באילו יחידות בארץ
חסויה19/07/2014זה קיים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה פרופסור- באילו יחידות בארץ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/07/2014ביחידות להפריה חוץ גופית הציבוריות הגדולות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)