מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שלב לוטאלי קצררותם19/07/2014
היי אני אחרי היסטרוסקופיה ניתוחית שעברה בהצלחה עקב שאריות הפלה שלא ירדו .מחזור היה ב 20.6 זוהה בודאות ביוץ ביום ה 11.7(כאבים חזקים ובדיקה בערכה שיצאה חיובי ברור). שבוע אחרי בדיוק ב.7/ 18 הגיע המחזור. ז"א הרבה פחות מ 14 יום שכביכול היה צריך להגיע . תופעה זו נצפתה על ידי גם לפני ההיסטרוסקופיה ש שעברתי לפחות פעמיים שלוש. האם יש פה בעיה ומה הפתרון? אני כבר מעל שנה מנסה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלב לוטאלי קצר - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר19/07/2014הי רותם,
לאחר ביצוע פעולה ניתוחית - הסטרוסקופיה או גרידה, יכול להופיע דימום מוקדם או מאוחר יותר מהצפוי. על כן לא הייתי מתייחסת לארוע כעת.
במידה והעניין חוזר על עצמו בקביעות, כדאי לברר את הסיבה לכך.
כל כמה זמן הוסתות שלך בדרך כלל? יש נשים אצלן השלב הלוטאלי (פרק הזמן מהביוץ ועד לוסת) קצר ואפשר לבדוק זאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדר-תשובה
רותם19/07/2014תודה על התשובה . מקווה שזה באמת בגלל ההיסטרוסקופיה שעברתי ואני אבדוק במחזור הבא אם זה חוזר על עצמו ... העיניין שמדאיג אותי הוא שגם לפניה זיהתי את התופעה הזאת שבערך שבוע פלוס מינוס אחרי הביוץ מופיע מחזור ולא אחרי 14 יום... בדרך כלל המחזורים שלי לא סדירים זיהיתי בימים 26-34 ואף היה לי חודש אחרי 47 יום ו60... אחרי ההיסטרוסקופיה הופיע לאחר 28 יום אבל שוב הביוץ היה ביום ה21 ומפה התחילה הדאגה שלי כי אני פשוט מעל שנה מנסה :-(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדר-תשובה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר19/07/2014רותם שלום, אם המחזורים שלך אינם סדירים, קיים סיכוי שאינך מבייצת באופן מסודר. היות ואת מנסה מעל שנה להרות, מציעה לבצע בדיקות הורמונליות ואולטראסאונד כדי לראות שהכל תקין, האם את מבייצת ומתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)