מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דימום עם תמיכהאני19/07/2014
ביום שלישי לפני שבוע וחצי עשיתי הזרעה שתוזמנה עם אוביטרל.
היום, שבוע וחצי אחרי, שלושה ימים לפני בדיקת הבטא החל דימום למרות שאני עם תמיכת קרינון.
הקרינון לא אמור לעכב את המחזור והדימומים? הרי הוא מעלה את רמת הפרוגסטרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום עם תמיכה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר19/07/2014הקרינון בהחלט יכול לעכב את הוסת אך עדיין לעיתים יש דימום גם תוך כדי נטילת הקרינון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה אומר שהטיפול נכשל?
אני19/07/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה אומר שהטיפול נכשל? - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר19/07/2014האם את ממשיכה לדמם? האם הדימום כמו וסת?
במידה וכן, הסיכויים להצלחה הפעם פחות גבוהים. בכל מקרה הייתי מבצעת בדיקת בטא להריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדימום לא קבוע.
אני19/07/2014נעלם וחוזר לרגע במהלך היום, מעורב בהפרשות (מצטערת על התיאור)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדימום לא קבוע. - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר19/07/2014אם הדימום אינו קבוע ואינו מזכיר וסת, מוקדם להספיד את הטיפול. כדאי לבצע גם בדיקת דם לפרוגסטרון, כדי לוודא שרמת הפרוגסטרון גבוהה מספיק ואין צורך בתמיכה נוספת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
אני20/07/2014החל מהבוקר הדימום הפסיק ומה שנשאר זה הפרשות הקרינון- חומות, הבנתי שזו תופעה ידועה של הקרינון.
יכול להיות שהקרינון מעכב את המחזור למרות שאין הריון? בלי קרינון אני מקבלת מחזור 14 יום אחרי האוביטרל, זאת אומרת אתמול.
אני כבר לא יודעת מה לחשוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר20/07/2014הי מיכל, הכי כדאי לעשות בדיקת בטא. זה יתן תשובה חד משמעית. העובדה שהדימום פסק בהחלט מעודדת. הקרינון יכול לעכב את המחזור בשל רמות הפרוגסטרון הגבוהות, אך עדיין חלק גדול מהנשים ידממו בכמות של וסת אם לא נקלט הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובות
אני20/07/2014מחר בטא, אחזור לעדכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובות - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר20/07/2014נחזיק אצבעות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיצא שלילי.
אני21/07/2014עכשיו הזרעה אחרונה לפני IVF
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיצא שלילי. - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר21/07/2014חבל!
מאחלת לך הצלחה במחזור הבא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)