איקאקלומין

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• איקאקלומין
    עדי
    20/07/2014

שלום,
    אני ובעלי מנסים להיכנס להריון כבר תשעה חודשים ללא הצלחה (אני בת 27 ובעלי 30)
    עברנו את כל הבדיקות והכל תקין תודה לאל, פניתי בכל זאת לפני חודש למומחה פוריות והוא אמר לי שאם לא נצליח חודש חודשים נתחיל עם לקיחת איקאקלומין 5 ימים ביומ 15 זריקת אוביטרל
    וביו 16 הזרעה.

התחלתי לקחת השבוע את האיקאלומין ואני מתלבטת אם לוותר על הזריקה ועל ההזרעות.
    האם איקאקלומין + יחסי מין יום כן יום לא יוכלו להביא אותי להריון?
    ללא צורך בהזרעה כרגע.?

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איקאקלומין

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איקאקלומין - תגובה

ד''ר רונית מכטינגר
    20/07/2014

דנית ערב טוב,
    היות ואתם מנסים רק 9 חודשים, יש לכם בהחלט סיכוי להרות ספונטנית בשלושת החודשים הקרובים. במידה וכל הבדיקות תקינות, ועדיין לא מושג הריון לאחר שנה שלמה של נסיונות, אנו מגדירים את המצב כאי פוריות בלתי מוסבר. במקרה כזה, הסיכויים להרות גבוהים יותר כאשר גורמים להתפתחות של מספר זקיקים באמצעות תרופות ומשלבים באותו טיפול גם הזרעה תוך רחמית.
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה בבקשה

דנה
    21/07/2014

תודה על תגובתך!

אז מה שאני מבינה ממך שבעזרת איקקלומין ויחסי מין מתוזמנים יש לי אפשרות להצליח? (כי כרגע אני כבר ביום הרבעי ללקיחת איקקלומין)

ולהתחיל הזרעות מקסימום רק עוד כמה חודשיים זה בסדר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה בבקשה - תגובה

ד''ר רונית מכטינגר
    21/07/2014

אם הזרע תקין, בהחלט יש אפשרות להצליח גם ללא הזרעה.
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו