הגעה לארץ לטיפולי פוריות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הגעה לארץ לטיפולי פוריות
    לירון
    23/07/2014

שלום רב, אני מגיעה מארה״ב כדי לעשות טיפול ivf ויש לי כמה בעיות בהכנה לטיפול.
    התחלתי חפיסה של גלולות כדי לתזמן את קבלת המחזור למועד שבו אהיה בארץ, אבל לצערי הרב דיממתי במשך כל החודש תוך כדי נטילת גלולות, כשבשבוע האחרון של החפיסה היה דימום ממש כבד ואפילו כאבי מחזור.
    לפני חמישה ימים הפסקתי את החפיסה כי תכננתי לקבל מחזור סביב ה-20 לחודש אבל כצפוי... לא התחיל מחזור (אחרי שדיממתי כל כך הרבה זה נשמע לי הגיוני).
    הבעיות הן שתיים: אחת, שאני צריכה עוד לעשות פרופיל הורמונלי ביום ה-3 למחזור לפני שאני טסה (הטיסה בספטמבר), ושתיים, שלא אכפת לי הדימום כל החודש אבל אני צריכה לקבל מחזור סביב ה-20 בספטמבר.
    בעקבות זה יש לי כמה שאלות...
    האם אפשר לעשות פרופיל הורמונלי מבחינת רמת ההורמונים בהפסקה בין החפיסות גם אם לא קיבלתי מחזור? על אותו עקרון, האם אוכל להתחיל טיפול לאחר סיום חפיסה גם אם לא קיבלתי מחזור (פרוטוקול קצר)?
    אודה לעצות איך אני יכולה להסדיר את העניינים ולהספיק לעשות פרופיל הורמונלי באוגוסט.
    תודה רבה מראש על המענה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הגעה לארץ לטיפולי פוריות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הגעה לארץ לטיפולי פוריות - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    23/07/2014

1.ביצוע פרופיל הורמונלי לאחר נטילת גלולות אינו אמין ואינו מבטא כראוי את הסטטוס ההורמונלי הבסיסי שלך,בגלל השפעת הדיכוי ההורמונלי עקב השימוש בגלולה
    2.המלצתי היא שתתחילי בגלולה לאחר ביצוע אולטרסאונד שיאשר שאין כל ממצא ציסטי חריג וכל הזקיקים קטנים,ובנוסף רירית הרחם דקה כמו לאחר שימוש בגלולה -בתנאים אלו התחילי בגלולב למניעת הריון מחדש באופן רציף עד למועד ה-15/9 (גם אם יתרחשו אירועים דימומיים),ואש להפסיק את נטילת הגלולה , וב- 20/9 ניתן להתחיל את הטיפול להשריית הביוץ כמתוכנן,ללא צורך בביצוע פרופיל הורמונלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו