צילום רחם והזרעה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• צילום רחם והזרעה
    ורד
    27/07/2014

שלום! לאחר שנה שבה לא הצלחנו להכנס להריון נשלחתי לצילום רחם והזרעה. את המחזור קבלתי ביום חמישי שהיה, יש לי גם אי סדירות במחזור. רציתי לדעת מתי לדעתך יש צורך להגיע לבדיקת הדם והזקיקים? ומתי בדיוק לבצע את בדיקת צילום הרחם- רציתי לקבוע צילום ליום חמישי הקרוב, שאלו אותי אם אהיה נקייה- אין ביכלתי לדעת אם אהיה נקיה עקב מחזור שלעיתים הדימום בו מתארך ולכן קבעו לי תור לעוד שובעיים.............. בנוסף נאמר לי שלא לקיים יחסי מין עד הבדיקה- מדוע? אשמח להסבר. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צילום רחם והזרעה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צילום רחם והזרעה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    28/07/2014

את צילום הרחם יש לבצע כאשר אין דימום כדי לא לגרום להחמרת הדימום והחדרת דם ויסתי לאגן דבר העלול לגרום לסיבוכים,כמו כן רצוי לא לקיים יחסים עד לביצוע צילום הרחם שמע תהרי וביצוע צילום הרחם יפגע בהריון המשתרש,בכל מקרה אם נקבע לך תור רק לעוד שבועיים ,לא הייתי מתחיל בטיפול להשריית ביוץ כדי שלא יווצר מצב שהביוץ שלך יקדים את מועד ביצוע צילום הרחם ואז כל הטיפול יעשה לחינם עקב אי יכולך לבצע את ההזרעה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו