האם להמשיך בטיפולי פוריות?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• האם להמשיך בטיפולי פוריות?
    אלה
    28/07/2014

שלום,

יש לי ילד בן 3 שנכנסתי איתו להריון מהזרעה שניה ללא הורמונים מתרומת זרע, כשהייתי מטופלת אצל דר ברקוביץ בבני ברק ואסף הרופא. היום אני מנסה להכנס להריון שני, לצערי עשיתי 3 טיפולי הזרעה אצל ברקוביץ שלא הצליחו, עברתי לטיפול ישירות דרך אסף הרופא, ושם עברתי עוד 3 טיפולי הפריה שאף הם לא הצליחו. לכאורה באסף הרופא לא מוצאים סיבה לאי קליטה, שינו לי פרוטוקולים בכל פעם. האם להמשיך עם הטיפולים? האם להמשיך באסף הרופא? האם לעבור לטיפול אצל רופא פרטי? האם משנה אצל מי מטופלים? או שההצלחה לא תלויה ברופא, והפרוטוקולים הם די דומים אצל כולם...? אשמח לתשובה בהקדם... תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם להמשיך בטיפולי פוריות? - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    29/07/2014

היחידה שאת מטופלת מצויינת וסביר להניח שאת מקבלת את הטיפול המירבי,מעבר לכך עלייך לפעול לפי תחושותייך האישיות .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מניסיון דומה

ליאת
    29/07/2014

אם כבר היית אצל ברקוביץ אני ממליצה לך להמשיך אצל ברקוביץ בפרטי עם אסותא, התשלום מסובסד יחסית, הוא מבצע את כל תהליך ההפריה כולל ההורמונים, שאיבה והחזרה. ברוך השם אחרי הזרעות כושלות הצלחתי אצלו בהפריה ראשונה. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו