מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התייעצותאני31/07/2014
שלום.
בת 36. התחלתי טיפולי ivf לפני שש שנים עקב בעיית זרע. אצלי הכל היה תקין.
בהפריה הראשונה נקלטתי עם תאומים אך ההריון לא התפתח?. בשבוע 9 קיבלתי כדורים להפלה. כעבור שבוע בביקורת היה חומר הריוני ובוצעה גרידה. מאז הגרידה רירית רחם מאוד דקה כארבעה ממ. אחרי חודשים עם נסיונות לעיבוי הרירית. היסטרוסקופיה וכו נקלט הריון עם רירית שעשה ממ. נולד ילד בניתוח קיסרי וכעבור שבעה חודשים הריון ספונטני לא מתוכנן עם רירית ארבע ממ. נולד עוד בן בניתוח קיסרי וכשישה שבועות אחרי הלידה הכנסתי התקן מירנה.
הוצאתי את ההתקן לפני כשנה וחצי בתקווה להכנס להריון. לא הולך. הזרע גבולי. הרירית לרוב דקה אבל כל זה מוכר לנו. יש לי תופעה חדשה. במעקבים לקראת ביוץ יש לי באופן קבוע מעט נוזל ברחם. אציין שהמחזור סדיר אבל דליל. הדימום פוסק ואז חוזר קצת. לפני חודש עשינו הפרייה וביום ששאבו את הביציות שאבו גם את הנוזל הזה שהיה פשוט מעט דם. במועד ההחזרה לא נצפה נוזל ואגב גם צילום רחם תקין. החודש מנסים להחזיר מוקפאים. אני כבר שבוע אחרי תחילת המחזור. כבר יום שלישי ללא דימום אך האולטראסאונד עדיין נצפה מעט נוזל ברחם. נראה שהמחזור שלי, כלומר הדימום לא מתרוקן לגמרי. מה ניתן לעשות במקרה הזה? מה הטיפול? מה הסיכויים להרות? אציין שאין לי הדבקויות או שום בעיה ברחם פרט לרירית מעט דקה. איך אפשר להתגבר על הבעיה הזאת? ומה יכול להיות הגורם לזה?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התייעצות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/08/2014יתכן שבעקבות הניתוחים הקיסריים נוצרה גומחה באיזור הצלקת הניתוחית הגורמת להצטברות של ריר צוארי המחלחל לרחם,לעיתים יש צורך בצריבה מקומית של הרירית המפרישה את הריר ,כמו כן יש לשלול פתולוגיה חצוצרתית הגורמת לזליגת נוזל שמצטבר בחזרה לרחם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה
אני01/08/2014מה הכוונה ריר צוורי? הריר של הביוץ או שזה דם?
שללנו נמצא חצוצרתי. דתי החצוצרות מתנקזות באופן תקין והיסטרוסקופיה גם היתה תקינה.
קצת מפחדת לעשות פעולת צריבה לרירית הרחם עקב פגיעה קשה בה במהלך הגרידה היא איננה מתעבה כראוי. האם זאת האופציה היחידה? האם ניקוז של השארית בחודש נתון יכולה להיות פתרון זמני? והאם המצב הזה באופן חד משמעי מפריע לקליטת הריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה לתשובה
אני02/08/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הבהרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/08/2014הכוונה היא ריר המיוצר ע״י רירית צואר הרחם ומתרכז שם וזולג לרחם,צריבת רירית צואר הרחם ולא הרחם עשויה להפחית ולהעלים את התופעה,האחטרנטיבה היא לבצע שאיבת הנוזל עם קטטר המשמש להזרעות ביום מתן האוביטרל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)