הזרעה אחרונה לפני הפריות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הזרעה אחרונה לפני הפריות
    מירי
    15/04/2008

שלום רב! בצילום רחם שהפנו אותי קיבלתי את התוצאות :רחם תקין,חצוצרות תקינות ,משמאל הודגם מעבר לחלל צפק ומימין לא הודגם מעבר לחלל הצפק ולא הודגם סקטוספלינגס.יש לי אנדומטריומה בגודל 2 מ"מ ושאלותי הן ,האם במילום רחם ניתן לראות הדבקיות ? האם בגלל האנדומטריומה אני לא מצליחה להיכנס להריון? 12 יום עברו מהזרעה האחרונה [חמישית ] הזרע תקין ומלבד האנדומטירומה אני מגיבה להורמנים גונל [שישה זקיקים 18.20.21.18.1718 ]ולא הצלחתי להיכנס להריון ?מדוע? כבר ראיתי הפרשות כהות שמבשרות את בוא הווסת ?הלוואי ואני טועה יש לי כאבים בבטן התחתונה .האם כדאי לנסות עוד הזרעה לפני המעבר להפריות? [3 מתוך הזרעות היו על גונל 112.5] עברתי היום בדיקת בטא ,בכל זאת ,האם 12 מיום הזרעה זה בסדר? עוד שאלה אחרונה .מה יותר חשוב בבדיקת זרע ? תנועה לאחר השבחה 90-100 אחוזים או נפח הזרעה 1.3

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הזרעה אחרונה לפני הפריות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מירי שלום

פרופ' שחר קול
    15/04/2008

הרחם תקין, סביר שאין הידבקויות.
    אנדומטריומה של 2 ממ ??? אולי 2 סמ'??? גם כך ההשפעה היא די שולית.
    אם לא יושג הריון במחזור זה יש לשקול IVF.
    נפח הזרעה של 1.3 מל' - מעט גדול מהמקובל. האומנם?
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו