כאבי בטן

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• כאבי בטן
    אני
    04/08/2014

אני בעיצומו של סבב הזרעה רביעי.
    בשני הסבבים האחרונים אני סובלת הרבה מכאבים בבטן התחתונה,ממש תחושה של שריפה ודקירות, ובימים האחרונים עם הקרנה לגב תחתון, כמו התכווצויות של מחזור.
    הכאבים מופיעים מס' ימים לאחר התחלת הזריקות (פיוריגון במינון מאוד נמוך) ומתעצמים בזמן המחזור. אחרי המחזור הם נעלמים וחוזרים שוב לאחר תחילת ההזרקה.
    אין חשש לגירוי יתר ואין דלקת בשלפוחית השתן. שני הדברים נבדקו בחודשיים האחרונים.
    האם יש קשר לטיפול ולזריקות שאני מקבלת?
    זה ממש מציק ויש ימים שממש קשה לי לתפקד.
    הכאב לא קבוע, הוא בא והולך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי בטן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי בטן - תגובה

ד''ר רונית מכטינגר
    04/08/2014

האם הכאבים מופיעים סביב ההזרעה עצמה או בכל החודש? במידה וכסביב ההזרעה הם יכולים להיות קשורים להזרעה עצמה - התכווצויות של הרחם כתגובה להזרקת הזרע. בדרך כלל זריקות במינון נמוך שאינן גורמות להתפתחות זקיקים מרובים אינן גורמות לכאבים, אך כל אחת מגיבה אחרת לטיפול ההורמונלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה מתחיל כמה ימים לפני ההזרעה ונגמר

אני
    04/08/2014

רק בסוף המחזור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה מתחיל כמה ימים לפני ההזרעה ונגמר - תגובה

ד''ר רונית מכטינגר
    04/08/2014

את מקבלת כל פעם את אותן הזריקות? אולי שווה לנסות להחליף. לדוגמא, גונאל F ופוריגון שתיהן דומות מאוד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן, אני עם פיוריגון

אני
    04/08/2014

אדבר עם הרופא ואנסה להחליף

תודה (-:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו